Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Brabant

Een bedrijfsuitje
was nog nooit zo leuk

Beleef een uniek bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een locatie voor een uniek teamuitje? Voor een bedrijfsuitje ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. In ons overdekte Multi Activity Center bieden wij vijf activiteiten en horeca aan onder één dak. Een perfecte locatie voor ieder gezelschap.

Personeelsuitje bij Playdôme Roosendaal

Verras jouw medewerkers, collega’s of zakenrelaties met een ontzorgend uitje. Met vijf activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap een passend programma samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat aan je collega’s zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Of scoor de meeste punten tijdens funcurlen, een variant van regulier curlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Maak jullie uitje compleet met een hapje en drankje in onze horeca. We serveren diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal! Voor groepen vanaf 10 personen serveren we een groepsmenu. Kom met mooi weer genieten van een hapje en drankje in onze Biergarten. Een terras gelegen in onze tuin.

Kom borrelen met jouw collega’s, medewerkers of zakenrelaties tijdens de Après Arbeit Borrel. Een vrijdagmiddagborrel in Alpijnse sferen met borrelhapjes van het huis. De ideale afsluiter van de werkweek en start van het weekend.

Wist je dat wij een overdekte leisure locatie zijn? Zo zijn wij ook tijdens regenachtige en koude dagen de ideale locatie voor een zakelijk evenement. Door onze ligging aan de snelweg A17 zijn wij eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Combineer verschillende activiteiten met elkaar, geniet van een hapje en drankje of sluit het programma af met een feestavond. Voor groepen vanaf 10 personen hebben we diverse arrangementen samengesteld of ga voor een bedrijfsuitje op maat. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een personeelsuitje? Onze salesmedewerkster Julia kijkt mee naar alle mogelijkheden en stelt op basis van jullie wensen een passend programma samen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

OKTOBERFEST

Plan je bedrijfsuitje bij Playdôme Roosendaal tijdens het Oktoberfest. Tijdens het Oktoberfest weekend organiseren wij verschillende evenementen en zorgen we voor live entertainment. Geniet op vrijdag en zaterdag van de live muziek van De Feestpiano en op zondag van Dj Ronald en Feestzanger Wilfried Wildschwein. Bekijk alle evenementen van dit weekend hier.

Ook hebben we nog een leuk extraatje van het huis. Plan jij op vrijdag 14 oktober 2022 je bedrijfsuitje bij Playdôme Roosendaal, dan krijg je het eerste rondje van ons*! Vraag bij onze Sales medewerksters naar de mogelijkheden.
* Actievoorwaarden zijn van toepassing, deze staan onderaan de pagina.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid

Personeelsuitje Oosterhout

>
<

Actievoorwaarden Oktoberfest

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
De betaling dient vooraf te worden voldaan.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Alleen geldig via Sales boekingen.
Te boeken tot uiterlijk 7 oktober 2022.
De boeking dient minimaal 1 activiteit afgenomen te hebben en de speciale snackplank.
De actie is geldig vanaf een boeking vanaf min. 10 personen.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Tafel reserveren