Enige in de Benelux

Hakbijl gooien
was nog nooit zo leuk

HAKBIJL GOOIEN BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Ervaar de adrenalinekick van axe throwing op de indoor hakbijl banen, gethematiseerd in een Alpijnse bosrijke omgeving. 🌳 Voorheen kon je bij ons 30 minuten hakbijl gooien, maar dat hebben wij verlengd met nog eens 30 minuten, omdat er een extra dimensie aan het hakbijl gooien is toegevoegd. Op elke hakbijlbaan worden verschillende spellen geprojecteerd, hierdoor zijn er nieuwe spelvarianten toegevoegd aan het hakbijl gooien. Zo wordt het nog leuker! P.S. wist je dat wij de enige hakbijlbaan in Nederland zijn met geprojecteerde spellen op de hakbijlschijven? 🤩

HAKBIJL WERPEN

🪓 De enige locatie in de Benelux
🪓 Projecties op elke hakbijlschijf
🪓 12 spelvarianten
🪓 Op maat gemaakte quizvragen
🪓 Uitermate geschikt voor grote groepen

BIJL GOOIEN i.c.m. 12 verschillende spellen

Aan het begin van de baan heb je per groep een eigen tablet waar iedereen zijn eigen naam of game naam invult. Op deze tablet worden ook de scores bijgehouden en kan je uit de verschillende soorten spellen kiezen. Je kan binnen het uur zo vaak mogelijk wisselen van spellen als je wilt. Je kan dus ‘’normaal’’ hakbijl gooien met de projectie. De projectie wordt aan het begin van het uur gelijk aangezet en kan je één uur lang verschillende soorten spellen spelen.

Daag je vrienden en familie uit voor een wedstrijd hakbijl gooien. Een activiteit dat wordt gespeeld op onze hakbijl banen. Op iedere baan kan je met maximaal 6 personen tegelijk de activiteit ondernemen. Ben je op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje? Met 5 hakbijl banen, en meerdere activiteiten onder één dak, zijn wij de perfecte locatie voor grote groepen. Het leukste dagje uit in Roosendaal! Koop hier je tickets.

HAKBIJL GOOIEN GROTE GROEPEN

Hakbijl gooien is uitermate geschikt voor grote groepen! Waarom? Wij beschikken over 5 hakbijlbanen waar met maximaal 30 personen tegelijkertijd op gespeeld kan worden. Met de toevoeging van de 12 verschillende spellen kan je in teams spelen, maar ook individueel de strijd aangaan tegen elkaar. Ben jij de beste in zeeslag, memory of trivia? Of ga jij samen met je marketingcollega als team de strijd aan tegen de vier salescollega’s? 😉 Wanneer kom jij met het bedrijf deze leuke teambuildingsactiviteit uit proberen? Bekijk op deze pagina naar welke mogelijkheden wij nog meer bieden en check onze top 10 bedrijfsuitjes!

AXE THROWING

Bij spellen waar vragen gesteld worden en je met je axe throwing naar het goede antwoord moet gooien, bieden wij ook de mogelijkheid aan om zelf vragen in het systeem te zetten! We kunnen de vragen dus ook in het Engels aanpassen. Hoe leuk is dit bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, familiedag of teamuitje?! Voor meer informatie over de prijs en de voorwaarden, verwijzen we je door naar onze backoffice of onze salesafdeling! Zij zijn telefonisch te bereiken via 0165-570777 (sales: optie 2) of je kan een mailtje sturen naar: info@playdome.nl

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 6 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden, kom karten op een kartbaan met elektrische karts. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Neem tijdens het dagje uit plaats in de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse snackplanken. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en de drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

CADEAUBON HAKBIJL GOOIEN

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef een cadeaubon hakbijl gooien. Een cadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer. Met een cadeaubon hakbijl gooien kun je iemand echt verrassen. Ja, ik wil een cadeaubon!

 

Fun facts

Hakbijl gooien in het Alpijnse bos

Arrangementen

Binnenactiviteiten in Brabant

Hakbijl & funcurlen groepsarrangement

Personeelsvereniging

Teamuitje Breda

>
<

Speluitleg

Hakbijl gooien kan individueel of in teams gespeeld worden. We hanteren een maximum van 6 personen per baan. Playdôme Roosendaal beschikt over vijf hakbijl banen.

Hakbijl gooien i.c.m. 12 verschillende spellen. Vooraan de baan heb je per groep een eigen tablet waar je ieder je eigen naam of game naam invult. 😉 Op deze tablet worden ook de scores bijgehouden en kan je uit de verschillende soorten spellen kiezen. Je kan binnen het uur zo vaak mogelijk wisselen van spellen als je wilt.  Je kan dus ‘’normaal’’ hakbijl gooien met de projectie. De projectie wordt aan het begin van het uur gelijk aangezet en kan je één uur lang verschillende soorten spellen spelen.

De activiteit hakbijl gooien bij Playdôme Roosendaal duurt 1 uur. Meld je 20 minuten voordat de speeltijd van start gaat aan bij de receptie. Alvorens de speeltijd van 1 uur van start gaat geeft de spelbegeleider de instructie.

Wist je dat tussen iedere groep 15 minuten wisseltijd is ingepland? Dit draagt bij aan een ontzorgend dagje weg bij Playdôme Roosendaal.

Spelregels

Minimale leeftijd voor het uitoefenen van deze activiteit is 16 jaar.
Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien een nultolerantiebeleid betreft alcohol en/of andere verdovende middelen.
De hakbijl verlaat nooit de baan.
Er is maximaal 1 persoon tegelijkertijd toegestaan op de baan.
Het is niet toegestaan om meegebrachte foto’s op te hangen.
Het dragen van dichte en platte schoenen is verplicht.
Te allen tijde moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Nieuwe hakbijl gooien

🪓 Op de hakbijlschijven worden verschillende spellen geprojecteerd.

🪓 Aan het begin van elke hakbijlbaan heb je per groep een eigen tablet waar iedereen zijn eigen naam invoert.

🪓 Op de tablet worden de scores bijgehouden en kan je uit de verschillende soorten spellen kiezen.

🪓 Je hebt de keuze uit 12 verschillende spellen.

🪓 Je kan binnen het uur zo vaak mogelijk wissen van spellen als je wilt.

🪓 Hakbijl gooien speel je minimaal 1 uur.

 

Oude hakbijl gooien

🎯 Per groep schrijf je met een zwarte stift je naam op een bord.

🎯 Scores worden handmatig bijgehouden.

🎯 Je kan op één manier het hakbijl gooien spelen.

🎯 Hakbijl gooien speel je minimaal 30 minuten.

Het wordt waarschijnlijk wat krap als je alle spellen wilt spelen, maar je kan ze wel alle 12 even uitproberen en de leukste uitkiezen voor het uur hakbijl gooien. Wanneer je nog niet alle spellen in zijn volledigheid hebt kunnen spelen, kan je altijd nog een keertje terugkomen! 😉

🎯 Hakbijl gooien – algemeen

🎯 Boter, kaas & eieren

🎯 Vier op een rij

🎯 21 & 51

🎯 Elimineren & elimineren op volgorde

🎯 Klok

🎯 Darten

🎯 Zeeslag

🎯 Memory

🎯 Ballonnen

🎯 Trivia

🎯 Gegijzeld

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Bij Playdôme werken wij met vaste starttijden. Programmaduur voor het hakbijl gooien is +/- 1,5 uur. 15 minuten voordat de activiteit van start gaat melden jullie jezelf bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de hakbijlbalie en start de activiteit. Hierbij moet je nog even 15 minuten wachten, tijdens deze 15 minuten krijg je uitleg over het hakbijl gooien en is er tijd om wat lekkers te bestellen voor tijdens de activiteit!

 

De specifieke aanmeldtijden zijn als volgt:

Aanmeldtijd   Starttijd

10:00 uur         10:30 uur

11:15 uur           11:45 uur

12:30 uur          13:00 uur

13:45 uur          14:15 uur

15:00 uur         15:30 uur

16:15 uur          16:45 uur

17:30 uur         18:00 uur

18:45 uur         19:45 uur

20:00 uur        20:30 uur

21:15 uur          21:45 uur

Playdôme Roosendaal beschikt over 5 hakbijlbanen. Met het product hakbijl gooien exclusief huur je de 5 hakbijlbanen exclusief voor jou gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 30 personen.

Zeker! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

De hakbijl banen zijn niet geheel rolstoeltoegankelijk, om te kunnen gooien moet je namelijk een klein trapje af. Hierdoor is deze wellicht niet toegankelijk voor alle gasten in een rolstoel.

Hakbijl gooien is niet gevaarlijk indien te allen tijde de regels en voorschriften van de spelbegeleid(st)ers worden opgevolgd.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

De minimale leeftijd voor het hakbijl gooien is 16 jaar.

Tafelreservering