Hakbijl gooien

Show your skills

Hakbijl gooien
was nog nooit zo leuk

HAKBIJL GOOIEN BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Ervaar de adrenalinekick van axe throwing op de indoor hakbanen, gethematiseerd in een Alpijnse bosrijke omgeving.

Nadat je de techniek van het bijlwerpen onder de knie hebt gaat de competitie van start. Scoor de meeste punten door de hakbijl in de roos of in de killshot te gooien. Na 5 rondes worden de punten bij elkaar opgeteld. Heb je de meeste punten? Dan ben jij kampioen hakbijl gooien. Show your skills tijdens deze stoere activiteit (16+).

Daag je vrienden en familie uit voor een wedstrijd hakbijl gooien. Een activiteit dat wordt gespeeld op onze hakbijl banen. Op iedere baan kan je met maximaal 6 personen tegelijk de activiteit ondernemen. Ben je op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest, familiedag of vriendenuitje? Met 5 hakbijlbanen, en meerdere activiteiten onder één dak, zijn wij de perfecte locatie voor grote groepen. Het leukste dagje uit in Roosendaal! Koop hier je tickets.

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 5 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het funcurlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Neem tijdens het dagje uit plaats in onze horeca. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en de drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

CADEAUBON HAKBIJL GOOIEN

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef een cadeaubon hakbijl gooien. Een cadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer. Met een cadeaubon hakbijl gooien kun je iemand echt verrassen. Ja, ik wil een cadeaubon!

 

Fun facts

Hakbijl gooien in het Alpijnse bos

Arrangementen

Hakbijl gooien

Hakbijl gooien

Hakbijl gooien

>
<

Speluitleg

Hakbijl gooien is een individueel spel. We hanteren een maximum van 6 personen per baan. Playdôme Roosendaal beschikt over vijf hakbijlbanen.

Het doel van het spel is om met het hakbijl gooien zoveel mogelijk punten te scoren. Iedere deelnemer gooit vijf keer de hakbijl, om en om. Per worp kan 0, 1, 2, 3, 4 of 6 punten toegekend worden. Hoe dichter bij de bullseye (roos), hoe meer punten kunnen worden behaald. Daarnaast kan 10 punten worden gescoord door de hakbijl te gooien in de killshot.

Na 5 worpen worden de punten bij elkaar opgeteld. Heb je de meeste punten? Dan heb je gewonnen! Lukt het jou om het maximum aantal punten van 50 te behalen?

De activiteit hakbijl gooien bij Playdôme Roosendaal duurt 30 minuten. Meld je 20 minuten voordat de speeltijd van start gaat aan bij de receptie. Alvorens de speeltijd van 30 minuten van start gaat geeft de spelbegeleider de instructie.

Wist je dat tussen iedere groep 15 minuten wisseltijd is ingepland? Dit draagt bij aan een ontzorgend dagje weg bij Playdôme Roosendaal.

Spelregels

Minimale leeftijd voor het uitoefenen van deze activiteit is 16 jaar.
Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien een nultolerantiebeleid betreft alcohol en/of andere verdovende middelen.
De hakbijl verlaat nooit de baan.
Er is maximaal 1 persoon tegelijkertijd toegestaan op de baan.
Het is niet toegestaan om meegebrachte foto’s op te hangen.
Het dragen van dichte schoenen is verplicht.
Te allen tijde moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

d

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Bij Playdôme werken wij met vaste starttijden. Programmaduur voor het hakbijl gooien is +/- 45 minuten. 15 minuten voordat de activiteit van start gaat melden jullie jezelf bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de hakbijlbalie en start de activiteit. Hierbij moet je nog even 15 minuten wachten, tijdens deze 15 minuten krijg je uitleg over het hakbijl gooien en is er tijd om wat lekkers te bestellen voor tijdens de activiteit!

 

De specifieke aanmeldtijden zijn als volgt:

Aanmeldtijd Starttijd
09:45 uur 10:15 uur
10:30 uur 11:00 uur
11:15 uur 11:45 uur
12:00 uur 12:30 uur
12:45 uur 13:15 uur
13:30 uur 14:00 uur
14:15 uur 14:45 uur
15:00 uur 15:30 uur
15:45 uur 16:15 uur
16:30 uur 17:00 uur
17:15 uur 17:45 uur
18:00 uur 18:30 uur
18:45 uur 19:15 uur
19:30 uur 20:00 uur
20:15 uur 20:45 uur
21:00 uur 21:30 uur
21:45 uur 22:15 uur

Playdôme Roosendaal beschikt over 5 hakbijlbanen. Met het product hakbijl gooien exclusief huur je de 5 hakbijlbanen exclusief voor jou gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 30 personen.

Zeker! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Ja! De hakbijlbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Hakbijl gooien is niet gevaarlijk indien te allen tijde de regels en voorschriften van de spelbegeleiders worden opgevolgd.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

De minimale leeftijd voor het hakbijl gooien is 16 jaar.

Tafel reserveren