Electric kart, but different

Karten
was nog nooit zo leuk

KARTEN BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom karten bij Playdôme Roosendaal. Stap in de kart, trap op het gaspedaal en ontdek de indoor kartbaan. Kart met je gezelschap in een unieke gethematiseerde omgeving, de Alpijnse bergen.

De kartbaan van Playdôme Roosendaal is 350 meter lang, heeft meerdere levels én een spiral ramp. Wist jij dat de karts volledig elektrisch zijn? Dankzij de elektrische karts zijn de geur van benzine en het geluid van motoren verleden tijd. Ontdek onze kartbaan, de eerst 360 Karting kartbaan van Nederland.

Wij organiseren ook verschillende events rondom het karten zoals Endurance races, Onbeperkt Playkarten & Playdôme Speed Night.

Ga voor een adrenalinekick! Het parcours is leuk en uitdagend voor jong en oud. Voor zowel mannen als vrouwen, voor beginnende en gevorderde coureurs. Zet de snelste rondetijd neer tijdens een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag of vriendenuitje. Het leukste dagje uit in Roosendaal! Koop hier je tickets.

Sluit de kartsessies af met een prijsuitreiking om de beste 3 karters te huldigen! De prijsuitreiking bestaat uit 3 medailles: goud, zilver en brons. Voeg de prijsuitreiking voor een bedrag van 12,50 toe bij het maken van een reservering. Ga jij voor goud?

INDOOR KARTEN

🏎️ 2 sessies dus altijd gelegenheid voor revanche
🏎️ Instructie in ons kartchalet
🏎️ Tips en tricks tussen de sessies in
🏎️ Sluit je kartsessie af met een prijsuitreiking
🏎️ Elektrische karts
🏎️ Rijden op twee verdiepingen
🏎️ Speciale familiesessies

ENDURANCE RACE

Een endurance race is een langeafstandsrace en kunnen gereden worden in één, twee of drie uur durende races. Dit is een perfecte teambuilding activiteit, omdat het hierbij draait om communicatie, planning en samenwerking. ij ons krijgt elke karter een korte instructievideo over de kart, de bochten, de spiral ramp en wat de beste rijtechniek is in onze elektrische karts. Teams bestaan uit maximaal acht deelnemers en er zit bij één, twee en drie uur ook een prijsuitreiking in de prijs inbegrepen! 🥇🥈🥉

KARTEN MET KINDEREN

Bij Playdôme hebben we buiten de normale sessies ook familiesessies. Zijn er in jouw gezin kinderen jonger dan 14 jaar, maar wel 1.40m? Kom dan met zijn allen playkarten tijdens een familiesessie! Jullie zijn van harte welkom tijdens de familiesessies op woensdag, vrijdag zaterdag en zondag. In een familiesessie rijden dus kinderen en volwassenen samen, maar wel in aangepaste snelheid. Vanwege veiligheidsredenen kunnen kinderen (t/m 13 jaar)  en volwassenen niet samen karten in een reguliere sessie. Boek hier je familiesessie.

KARTEN MET KWALIFICATIE EN RACE

Ben jij een echte snelheidsduivel en ga jij geen uitdaging uit de weg? Stap dan in onze elektrische karts op de 2e woensdag van de maand. Een avondvullend arrangement bestaande uit twee trainingen, kwalificatie én finaleheat vanaf de grid. Ontvang de beste tips en tricks en laat zien dat jij de beste coureur van de avond bent! Lees meer over de Playdôme Speed Night. Tijdens deze sessies gaat het om de coaching en het verbeteren van de techniek.

ONBEPERKT KARTEN

Voor de échte kartliefhebbers kan je elke zondag in de oneven weken* onbeperkt karten. Het event onbeperkt playkarten begint tussen 17.00 uur en 20.00 uur en krijg je meermaals de kans te laten zien wat je in huis hebt op ons 350 meter lange kartparcours! Je gaat de strijd aan met andere kartfanaten en rijdt minimaal 4 sessies, afhankelijk van de beschikbaarheid. Dit is de kans om de snelste rondetijd neer te zetten!

INDOOR & OUTDOOR ACTIVITEITEN

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 6 indoor & meerdere outdoor activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden. Ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Neem tijdens het dagje uit plaats in ons restaurant de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chef-kok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

CADEAUBON KARTEN

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef een cadeaubon karten! Een cadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer. Met een cadeaubon karten kun je iemand echt verrassen. Ja, ik wil een cadeaubon!

 

Fun facts

Karten in de Alpijnse bergen

Arrangementen

Playkarten

Playkarten

Playkarten

Playkarten

Playkarten

>
<

SPELUITLEG

Zet de snelste rondetijd neer op de kartbaan, dan ben jij de winnaar! Iedere heat kunnen 12 coureurs de strijd met elkaar aangaan in de Alpijnse bergen. Heb je nog nooit gekart? Geen probleem! Onze spelbegeleiders zorgen ervoor dat je volledig geïnstrueerd bent, voordat je de kartbaan gaat betreden. Bereid je goed voor door de spelregels alvast door te nemen.

SPELREGELS

De pedalen en stoel zijn op lengte verstelbaar en geschikt voor iedereen met een minimale lengte van 1.40 meter én 14 jaar.
Kids t/m 13 jaar en met een minimale lengte van 1.40 meter zijn van harte welkom tijdens de familiesessies op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
De sessie kan aangevuld worden tot maximaal 12 coureurs.
In de karts is het dragen van dichte schoenen met platte zolen verplicht. Het is niet toegestaan om slippers en open schoenen te dragen.
In de kart draag je een veiligheidsgordel.
Het dragen van een helm tijdens het karten is verplicht.
Een kartsessie duurt 12 minuten waarvan 10 minuten effectief karten.
Je rijdt nooit twee heats achter elkaar, er zit altijd een pauzemoment in. Zo heb je tijd om op adem te komen, krijg je de beste tips en tricks en kan je een welverdiend drankje pakken.
In de pitstraat moet stapvoets worden gereden.
Tijdens het karten mag je alleen vooruit rijden.
Botsen is verboden, het zijn immers geen botsauto’s.
Je mag nooit uitstappen tijdens een kartsessie.
Is er iets met je kart? Blijf dan zitten en steek je handen in de lucht zodat de spelbegeleider het ziet.
Zit je vast? Laat het de spelbegeleider weten door de knop rechts van het stuur ingedrukt te houden.
Ten alle tijden moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.
Wij hanteren een zerotolerancebeleid betreffende alcoholmisbruik en verdovende middelen.
Playdôme hanteert voor en tijdens het playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en/of andere verdovende middelen.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Je moet minimaal 1.40 cm zijn om bij ons te kunnen playkarten. Twijfel je over je lengte? Bij ons op locatie kan je jezelf meten wanneer je twijfelt hoelang je bent.

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Bij Playdôme werken wij met vaste starttijden. Programmaduur voor het playkarten is +/- 1,5 uur. 36 minuten voordat de activiteit van start gaat melden jullie jezelf bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de kartbalie en start de instructie(film) en kan je jezelf omkleden. Na de instructie(film) start de 1e sessie waarna een pauzemoment wordt ingelast voor tips/tricks. Daarna wordt de 2e sessie gereden en is er eventueel tijd voor de prijsuitreiking met bekendmaking van de rondetijden.

 

De specifieke aanmeldtijden van het playkarten zijn als volgt:

Aanmeldtijd Starttijd
10:00 uur 10:48 uur
10:12 uur 11:00 uur
10:24 uur 11:12 uur
11:12 uur 12:00 uur
11:24 uur 12:12 uur
11:36 uur 12:24 uur
12:24 uur 13:12 uur
12:36 uur 13:24 uur
12:48 uur 13:36 uur
13:36 uur 14:24 uur
13:48 uur 14:36 uur
14:00 uur 14:48 uur
14:48 uur 15:36 uur
15:00 uur 15:48 uur
15:12 uur 16:00 uur
16:00 uur 16:48 uur
16:12 uur 17:00 uur
16:24 uur 17:12 uur
17:12 uur 18:00 uur
17:24 uur 18:12 uur
17:36 uur 18:24 uur
18:24 uur 19:12 uur
18:36 uur 19:24 uur
18:48 uur 19:36 uur
19:36 uur 20:24 uur
19:48 uur 20:36 uur
20:00 uur 20:48 uur
20:48 uur 21:36 uur
21:00 uur 21:48 uur
21:12 uur 22:00 uur

Zeker weten! Voeg een prijsuitreiking toe om de beste 3 karters in het zonnetje te zetten. De prijsuitreiking-set bestaat uit 3 medailles: goud, zilver, brons voor een bedrag van 12,50,-. Voeg de prijsuitreiking toe bij het maken van een boeking of geef het aan bij de receptie.

Op de kartbaan kunnen maximaal 12 coureurs tegelijkertijd karten. Het is mogelijk dat de heat waarin jij kart wordt aangevuld met coureurs waarmee je geen boeking hebt geplaatst. Wil je de kartbaan exclusief voor jouw gezelschap? Boek dan het product playkarten exclusief.

Jazeker! Op woensdag, vrijdag, zaterdag- en zondagmiddag bieden wij familiesessies aan met aangepaste snelheid. Een familiesessie karten is voor kinderen vanaf 1.40 meter, in de leeftijd t/m 13 jaar.

Kinderen en families rijden altijd in stand 2, volwassenen mogen in stand 3 rijden.

De karts kunnen ongeveer 60 km/u maar halen dit niet op ons circuit. Door de vele bochten en de hoogteverschillen in ons circuit rijdt de kart ongeveer 35 km/u.

 

 

Met het product playkarten exclusief huur je de kartbaan exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Op de kartbaan kart je met maximaal 12 coureurs. Vanaf 10 personen ben je met playkarten exclusief het voordeligste uit.

Dit is een verklaring waarin je bevestigt op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden en de aanwezige risico’s, waarmee je Playdôme Roosendaal vrijwaart van enige aansprakelijkheid.

Jazker, de horeca van Playdôme is centraal gelegen in het pand. Vanuit de horeca kan je naar de kartbaan kijken.

Playkarten is op dit moment niet mogelijk voor gasten in een rolstoel. Vanuit de horeca is het wel mogelijk om naar de kartbaan te kijken.

Jazeker! Op woensdag, vrijdag, zaterdag- en zondagmiddag bieden wij familiesessies aan. Een familiesessie karten is voor kinderen vanaf 1.40 meter, in de leeftijd t/m 13 jaar.

Ja! Lang haart dient wel altijd, in een haarnetje, volledig onder de helm gedragen te worden.

Een kartsessie duurt 12 minuten waarvan 10 minuten effectief karten.

Ja hoor! De pedalen en stoelen zijn verstelbaar waardoor de karts voor alle lengtes geschikt zijn. Onze karts hebben een grote stoel zodat ze ook geschikt zijn voor gasten met een groter postuur of brede heupen.

Ja! De helm dient wel integraal en CE gekeurd te zijn.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht. De karts zijn volledig elektrisch waardoor het dragen van een raceoverall niet nodig is. Voor het playkarten krijg je een helm in bruikleen. Het dragen van een helm is verplicht. Hierbij ontvang je een haarnetje om onder je helm te dragen.

Het playkarten is mogelijk met een lengte vanaf 1.40 meter en minimaal 14 jaar. Geen 14 jaar maar wel 1.40 meter? Dan wordt er een familiesessie geboekt.

Tafelreservering