Playdôme arrangement

Samen blijven spelen

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

De gemiddelde duur voor het Playdôme arrangement is 3,5 tot 4 uur.

Combineer het playkarten met hyperbowlen en een diner. Op de kartbaan kart je met maximaal 12 coureurs tegelijkertijd in 1 sessie. Het arrangement is boekbaar vanaf 4 personen.

In het arrangement zit een groepsdiner inbegrepen. De volgorde van het arrangement staat vast.

HOE ZIET HET PROGRAMMA PLAYKARTEN ERUIT?

Wij verwelkomen je bij de receptie. Na het aanmelden word je ontvangen door één van de activiteitenbegeleiders bij de kart- en lasergame balie.

Na ontvangst door de activiteitenbegeleider krijg je een instructie in de instructieruimte. Na afloop is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. De karts zijn volledig elektrisch waardoor de geur van benzine en het geluid van motoren verleden tijd zijn. Hierdoor kan je bij Playdôme karten in eigen kleding, zonder raceoverall. Zorg voor makkelijk zittende kleding en dichte schoenen met platte zolen. Vanwege de hygiëne ontvang je een haarnetje voor onder de helm. Yes, nu ben je helemaal klaar om te gaan playkarten!

De karts staan opgesteld in de pitstraat. De activiteitenbegeleider geeft aan in welke kart jij mag plaatsnemen. Je neemt plaats en zorgt ervoor dat de veiligheidsgordel is bevestigd. De coureurs verlaten de pitstraat en betreden de kartbaan op een lage snelheid. Nadat alle coureurs zich op de kartbaan begeven gaan de karts naar de hogere snelheid en zal de kartsessie van 10 minuten van start gaan.

Na de eerste kartsessie stap je uit de kart en ga je met alle coureurs naar de kart- en lasergame tribune. Tijd voor een korte break! De activiteitenbegeleider geeft je tips en tricks en er is de mogelijkheid om wat te drinken. Ben je klaar voor de tweede kartsessie? Let’s go! Na afloop van jouw kartsessies is het tijd voor de prijsuitreiking. Wie weet heb jij het nieuwe baanrecord gereden!

HOE ZIET HET PROGRAMMA HYPERBOWLEN ERUIT?

Bij het aanmelden word je ontvangen door één van de activiteitenbegeleiders bij de bowling balie.

Na ontvangst door de activiteitenbegeleider is het tijd om de bowlingschoenen aan te trekken. Je ontvangt van ons ook bowlingsokken. Vervolgens geeft de activiteitenbegeleider uitleg over het hyperbowlen en het invoeren van de namen. Daarna gaat de strijd van start! Na 60 minuten hyperbowlen is de activiteit afgelopen.

HOE ZIET HET DINER ERUIT?

Tijdens het Playdôme arrangement serveren wij onze grillteller. Een grillteller is een gerecht met vlees van de grill. Een combinatie van verschillende vleessoorten en geserveerd met friet, Alpensla en diverse sauzen. Het is mogelijk om een vegetarische grillteller te bestellen. Dat wordt smullen!

Het diner is exclusief consumpties. Allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten!

Playdôme arrangement

Arrangementen

Bowlen in Roosendaal

Playdôme Arrangement

Playdôme arrangement

Playdôme arrangement

>
<

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Playdôme arrangement is te boeken vanaf 4 personen.
Te boeken voor gasten vanaf 14 jaar met een lengte van 1.40 meter.
De volgorde van de activiteiten staat vast.
Het diner is exclusief  consumpties.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Tafel reserveren