JETZT GEHT'S LOS

Nieuw restaurant
in roosendaal

UIT ETEN IN ROOSENDAAL BIJ DE ROOSENALM

Kom gezellig uit eten in de Roosenalm bij Playdôme Roosendaal. Ons restaurant de RoosenAlm is centraal gelegen met uitzicht op de activiteiten en ideaal om te genieten van een hapje en een drankje. Ervaar ons sfeervolle restaurant, met ruimte voor meer dan 250 gasten, in een warme Alpijnse omgeving. Daarnaast hebben wij een unieke gondel én familiekamer waarin je exclusief met jouw gezelschap kan borrelen of dineren.

Welkom bij de “RoosenAlm” – wij danken deze naam aan de stad ”Roosendaal” waar Playdôme Roosendaal is gevestigd en de ”Almen” in de Alpen! Een alm is een redelijk vlakke weide midden in de bergen, waar vee graast en je prachtig kunt wandelen. Op deze bergweides zijn vaak authentieke hutten te vinden om in alle rust de bergen te aanschouwen en van lokale specialiteiten te genieten. En dat is precies wat je bij ons kunt doen! Heerlijk genieten van onze eigen specialiteiten.

In de RoosenAlm komen smaak en gezelligheid samen op een plank! Onze planken zijn zorgvuldig samengesteld om aan al je smaakpapillen te voldoen, of je nu op zoek bent naar een lichte snack tijdens een gezellige borrelavond of een volwaardige maaltijd om te delen met vrienden. Wij serveren diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Uit de speckstube serveren wij loaded fries of luxe Alpensnacks. Bekijk hier de menukaart en drankenkaart  van Playdôme Roosendaal. Ook hebben wij voor de kleine eters een kindermenukaart.

RESTAURANT DE ROOSENALM OP DE STOK IN ROOSENDAAL

Bezoek ons restaurant op de stok in Roosendaal waar je onder andere kan genieten van:

🥨 Diverse borrelplanken
🥨 Shared dining
🥨 Alpijns gethematiseerd restaurant
🥨 In een gondel dineren
🥨 Duitse bieren
🥨 Ruim 700m2 aan restaurant

Organiseer je bij ons jouw familieuitjepersoneelsuitjeteamuitje of bedrijfsborrel, ontdek dan onze verschillende borrelarrangementen! Maak een keuze uit onze diverse menu’s van verschillende borrelniveaus. Neem als afsluiting een ”frutigen”, waar je verwend wordt door verschillende desserts uit de Alpen. Het leukste dagje uit in Roosendaal! Ontdek onze events. Kom bijvoorbeeld onbeperkt schnitzels eten tijdens Schnitzel Sonntag! 

COMBIDEALS

Bij de combideals zit er altijd een horecacomponent aan gekoppeld. Welke activiteit is jouw favoriet? We hebben alvast een aantal combideals voor je samengesteld. Op woensdag- en donderdagavond is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk voordelig driegangenmenu: het Wochenmitte menu. Hierbij kan er voor een vaste prijs genoten worden van verschillende lekkere gerechten. Kom in het weekend een potje hyperbowlen en geniet van een heerlijke lunchplank tijdens jouw familiedag met de combideal hyperbowlen + lunchplank.

Tip: lekker eten en bowlen? Het Wochenmitte menu is ook te bestellen in combinatie met een bowlingbaan! Kijk bij de combideals om deze combi te boeken. Tot dan!

TERRAS ROOSENDAAL

Bij goed weer geniet je in onze Playdôme Biergarten! Een terras gelegen in onze tuin waar je in alle rust kan genieten van een hapje en een drankje. Kom met mooi weer ☀️ genieten van een hapje en drankje in onze Biergarten. Een terras gelegen in onze tuin. Tot 24 personen kan je bij ons tafelgrillen en vanaf 25 hebben wij de Playdôme Grill, waarbij je gezellig met je team kan barbecueën! Wist je dat wij in juli en augustus een écht Grill Meister schort van Warsteiner weggeven aan de Grill Meister binnen jullie team. Wie is de gelukkige Grill Meister? ♨️

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 6 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens een potje shuffleboarden. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Wist je dat het welkbekende spijkerslaan (nagelen) nu ook bij Playdôme Roosendaal gespeeld kan worden? Het doel van het spel is om een spijker zo snel mogelijk in het houten blok te slaan, door middel van de kopse kant van de hamer. Geef het bij de receptie aan en ontvang voor 2,00 een zakjes spijkers en hamers om het spel te gaan spelen.

EIN GROSSES BIER AM MORGEN VERTREIBT ALLE DEINE SORGEN

TAFEL RESERVEREN

Biergarten - snackplank

Terras Roosendaal

Restaurant Roosendaal_RoosenAlm

>
<
Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

De borrelplanken bevatten voor ongeveer twee personen snacks of eten. Meer of minder mag uiteraard ook altijd, lekker om te delen! De borrelplanken zijn te bestellen tot 10 personen, vanaf 10  personen gaan we naar de borrel arrangementen of groepsdiners! 😊

Bij Playdôme werken we met Scanfie en kan je eenvoudig met een QR-code via je telefoon bestellen. Het downloaden van een app is niet nodig! Wanneer je voor meerdere mensen wilt bestellen ontvang je een groepen QR-code en wordt er tegoed gezet op jullie rekening.  Je kan van tevoren contant of met de pin betalen bij de Front-Office.

De RoosenAlm is het restaurant dat zich binnen Playdôme Roosendaal bevindt. Bij de RoosenAlm komen smaak en gezelligheid samen op een plank! Bij ons staat het borrelconcept centraal en onze borrelplanken zijn zorgvuldig samengesteld om aan al je smaakpapillen te voldoen.

Bij Playdôme werken we met Scanfie en kan je eenvoudig met een QR-code via je telefoon bestellen. Het downloaden van een app is niet nodig! Wanneer je voor meerdere mensen wilt bestellen ontvang je een groepen QR-code en wordt er tegoed gezet op jullie rekening.  Je kan van tevoren contant of met de pin betalen bij de Front-Office.

In de RoosenAlm hebben we ruim 250 zitplaatsen. Voor een borrel of een feest kunnen we altijd naar de mogelijkheden kijken om eventueel sta-plaatsen te genereren.

 

Wat leuk dat je de RoosenAlm wilt bezoeken! Reserveer een tafel via de RoosenAlm pagina of maak een reservering via het pop-up scherm op de website.

Ja zeker! Voor groepen vanaf 10 personen hebben we een verschillende groepenmenu’s, zoals menu Hintertux of menu Flachau. Het complete overzicht van onze groepsarrangementen vind je op deze pagina!

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op of reserveer via de button ‘tickets’!

Het reserveren van een tafel is niet verplicht maar wel aan te raden. Dit doe je door op de button ‘tafel reserveren’ te klikken. Daarnaast ben je uiteraard ook van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje! Ons Alpijns gethematiseerde restaurant heeft uitzicht op de activiteiten dus kom gerust eens langs!

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in ons restaurant de RoosenAlm? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Jazeker! Zowel voor groepen als particulieren horen we dit graag op voorhand, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Jazeker! Bekijk ons kindermenu.

Zeker! Kom gezellig een drankje doen in de Alpijnse sferen van ons restaurant de ”RoosenAlm”. Vanuit de RoosenAlm heb je uitzicht op verschillende activiteiten dus kan je nog kijken ook!

Scanfie is een gastvrije bestel App. Log in via onze WiFi en scan de QR-code op je tafel hierdoor kan je online de menukaart bekijken, bestellen én betalen. Hoe cool! (Met 4G werkt het niet).

Zeker! Bij de volgende menu’s of diners zijn er ook halal gerechten beschikbaar:

🍽️ menu Flachau

🍽️ Schnitzel diner

🍽️ Playdôme diner

🍽️ Playdôme grill

 

Van woensdag t/m zondag is de keuken van Playdôme Roosendaal geopend. De keuken is geopend tot 20.30 uur. Dat betekent dat het tot 20.30 uur mogelijk is om aan tafel te gaan en gerechten uit de keuken te bestellen. Uitgegeten? Natafelen mag natuurlijk altijd!

Van woensdag t/m zondag is de Speckstube geopend. De Speckstube is geopend tot sluitingstijd. Is Playdôme Roosendaal tot 20.00 uur geopend? Dan is het mogelijk om tot 19.00 uur gerechten uit de Speckstube te bestellen. Bekijk de menukaart om te zien van welke speckstube gerechten jij kan smullen tot sluitingstijd.

" type="video/mp4"> Your browser does not support the video tag.
>
<