de leukste combideals

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

COMPLEET DAGJE UIT

Ben jij op zoek naar een compleet verzorgd dagje weg? Zoek niet langer! Met 6 activiteiten onder 1 dak 茅n onze centrale horeca kunnen wij voor ieder gezelschap, jong en oud en vanaf 2 personen een passend combideals samenstellen.

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom playkarten en wie weet vestig jij ons nieuwe baanrecord. Neem het op tegen je vrienden of collega’s tijdens de Battle of the mountain in onze lasergame arena of haal de houthakker in jezelf naar boven bij het hakbijl gooien. Liever een minder actieve activiteit? Probeer dan de verschillende spellen bij het hyperbowlen of scoor de meeste punten bij het shuffleboarden.

COMBIDEALS

Welke activiteit is jouw favoriet? We hebben alvast een aantal combideals voor je samengesteld. Kom een uurtje shuffleboarden en geniet van een heerlijke warme snackplank tijdens jouw familiedag of ga voor een uur EscapeBox met een heerlijke lunchplank.

MAATWERK

Combineer verschillende activiteiten met elkaar, geniet van een hapje en drankje of sluit het programma af met een feestavond. Voor groepen vanaf 2 personen hebben we diverse combideals samengesteld of ga voor een bedrijfsuitje op maat. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een personeelsuitje? Onze salesmedewerkster Julia kijkt mee naar alle mogelijkheden en stelt op basis van jullie wensen een passend programma samen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Combideals

Kinderfeestje Hyperbowlen

Personeelsvereniging

>
<

Meer informatie

Neem contact met ons op

Tafelreservering