De leukste activiteiten gecombineerd

Een dagje weg met de leukste combi's

VADERDAG VIER JE BIJ PLAYD脭ME

Op zondag 16 juni is het Vaderdag. Het ideale moment om je vader, oom, opa of de man die voor jou een vaderfiguur is, in het zonnetje te zetten! Op deze dag zetten wij ook graag deze mannen in het zonnetje en daarom hebben wij een vaderdagarrangement samengesteld waarbij je:

馃幊 1 uur kan bowlen + een lunchplank krijgt voor 15,00 per persoon

馃幊 1 uur kan bowlen + een borrelplank krijgt voor 15,00 per persoon

COMPLEET DAGJE UIT

Ben jij op zoek naar een compleet verzorgd dagje weg? Zoek niet langer! Met 6 activiteiten onder 1 dak 茅n ons restaurant de RoosenAlm kunnen wij voor ieder gezelschap, jong en oud en vanaf 2 personen een passende combideals samenstellen.

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom playkarten en wie weet vestig jij ons nieuwe baanrecord. Neem het op tegen je vrienden, vriendinnen of collega’s tijdens de Battle of the mountain in onze lasergame arena of haal de houthakker in jezelf naar boven bij het hakbijl gooien. Liever een minder actieve activiteit? Probeer dan de verschillende spellen bij het hyperbowlen en ervaar de Alpen by night, waan je in een heuse gletsjer bij EscapeBox. Of scoor de meeste punten bij het shuffleboarden.

MAATWERK

Combineer verschillende activiteiten met elkaar, geniet van een hapje en drankje of sluit het programma af met een feestavond. Voor groepen vanaf 2 personen hebben we diverse combideals samengesteld of ga voor een bedrijfsuitje op maat. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een personeelsuitje? Onze salesmedewerkster Julia kijkt mee naar alle mogelijkheden en stelt op basis van jullie wensen een passend programma samen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

De leukste activiteiten gecombineerd

Combideals

Arrangementen

Kinderfeestje Hyperbowlen

>
<

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

De minimale leeftijd van losse activiteiten wordt aangehouden. Aan het hyperbowlen zit geen minimale leeftijd vast. De EscapeBox en het shuffleboarden is beschikbaar onder toezicht t/m 14 jaar en zelfstandig te spelen vanaf 15 jaar. Het hakbijlgooien is beschikbaar vanaf 16 jaar.

Vanaf 2 personen zijn de combideals te reserveren.

De warme snackplank wordt geserveerd tijdens de activiteit, dus tijdens het hyperbowlen, shuffleboarden en hakbijl gooien. De lunchplank wordt na de activiteit geserveerd, dus na het hyperbowlen en EscapeBox. Het wochenmitte menu wordt ook na het hyperbowlen geserveerd.

De combideals聽 en weekenddeals zijn exclusief comsumpties.

Dit is een 3-gangen menu wat alleen geldig is op woensdag en donderdag.

De weekenddeal 1 uur hyperbowlen + lunchplank is enkel te boeken op starttijd 11.45 en 13.00. De weekenddeal 1 uur escapebox is enkel te boeken op starttijd 12.30.

De weekenddeals zijn alleen beschikbaar in het weekend. Bij de combideals heb je de keuze uit daltijden (woensdag-donderdag) en piektijden (vrijdag t/m zondag). Ook verschilt het of je er een lunchplank, snackplank of het wochenmitte menu bij krijgt, kijk dus goed waar je zin in hebt. 馃槉

Tafelreservering