Playdôme Speed Night

Electric kart, but different

Karten
was nog nooit zo leuk

Playdôme Speed Night

Ben jij een echte snelheidsduivel en ga jij geen uitdaging uit de weg? Stap dan in onze elektrische karts op maandag- en dinsdagavond. Een avondvullend arrangement bestaande uit een training, kwalificatie én finaleheat vanaf de grid. Ontvang de beste tips en tricks en laat zien dat jij de beste coureur van de avond bent! Reserveer hier voor de Playdôme Speed Night.

Arrangementen

Kom karten op maandag- en dinsdagavond bij Playdôme Roosendaal. Dé avond waarin jij de strijd aan kan gaan met andere fanatieke coureurs. Op maandagavond bestaat het programma uit 3 kartsessies, op dinsdagavond uit 4 kartsessies.

Kids (t/m 13 jaar) en volwassenen (vanaf 14 jaar) karten vanwege veiligheidsredenen in aparte heats. Maar niet getreurd, volg allebei het programma en moedig elkaar in de pauze aan. Samen blijven spelen!

Programma

De activiteitenbegeleider geeft je vooraf de eerste kartsessie de beste tips en tricks om de beste rondetijd te kunnen wegzetten. De eerste (en tweede heat op dinsdagavond) heat is een training: wennen aan de elektrische karts en het verkennen van de indoor kartbaan. Ontdek de ideale racelijn om de snelste rondetijd weg te kunnen zetten.

Zit de training erop? Dan heb je een korte pauze om je voor te bereiden op de kwalificatie. De kwalificatie is een bepalende heat. Jouw snelste rondetijd tijdens deze kartsessie is namelijk bepalend voor de startpositie van de finaleheat.

Na afloop van de kwalificatie kan je even op adem komen en krijg je de briefing voor de finaleheat. De spanning neemt toe.. ga jij de finaleheat winnen? Neem plaats in de kart op de grid en focus je op het parcours. Ben jij de eerste coureur die na 10 minuten over de finish komt? Dan ben jij de winnaar!

Karten in de Alpijnse bergen

Arrangementen

Speluitleg

Iedere heat kunnen 12 coureur de strijd met elkaar aangaan in de Alpijnse bergen. Heb je nog nooit gekart? Geen probleem! Onze spelbegeleiders zorgen ervoor dat je volledig geïnstrueerd bent, voordat je de kartbaan gaat betreden. Bereid je goed voor door de spelregels alvast door te nemen.

Spelregels

De pedalen en stoel zijn op lengte verstelbaar en geschikt voor iedereen met een minimale lengte van 1.40 meter.
De sessie kan aangevuld worden tot maximaal 12 coureurs.
In de karts is het dragen van dichte schoenen met platte zolen verplicht. Het is niet toegestaan om slippers en open schoenen te dragen.
In de kart draag je een veiligheidsgordel.
Het dragen van een helm tijdens het karten is verplicht.
Een kartsessie duurt 10 minuten.
In de pitstraat moet stapvoets worden gereden.
Tijdens het karten mag je alleen vooruit rijden.
Botsen is verboden, het zijn immers geen botsauto’s.
Je mag nooit uitstappen tijdens een kartsessie.
Is er iets met je kart? Blijf dan zitten en steek je handen in de lucht zodat de spelbegeleider het ziet.
Zit je vast? Laat het de spelbegeleider weten door de knop rechts van het stuur ingedrukt te houden.
Te allen tijde moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.

Meer informatie? Neem contact met ons op!