Battle of the mountain

Lasergamen
was nog nooit zo leuk

LASERGAMEN BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Een sneeuwstorm in de Alpen vormt het decor voor de lasergame arena van Playdôme Roosendaal. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een uniek potje lasergamen tijdens de battle of the mountain. Pas op! Een sneeuwstorm is onderweg waardoor jullie vast komen te zitten in de gondel. Ga de strijd aan met je tegenstander, want er is maar plaats voor één team terug in de helikopter. Betreed de arena en probeer met je team zoveel mogelijk punten te scoren door je tegenstander te raken.

Voordat de battle van start gaat krijg je een instructie door middel van een hologram! Het speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen. Kom jij ongeschonden uit de strijd? Wanneer je met een gezelschap bent met kinderen onder de 1.40 m, boek je hiervoor een familie sessie! Staat jouw favoriete tijd er niet bij? Neem contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden.

Lasergamen bij Playdôme Roosendaal is een spannend en leuke activiteit voor jong en oud. Het ultieme spel voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag of vriendenuitje. Het leukste dagje uit in Roosendaal! Koop hier je tickets. Let op! De gespen van de lasergamevesten zijn verstelbaar zodat de vesten kleiner of groter gemaakt kunnen worden. Echter, wanneer je kleiner bent dan 1.40 m krijg je van ons een kindergun.

KINDERFEESTJE LASERGAMEN

🔫 Instructie via een hologram
🔫 Meerdere verdiepingen
🔫 Speciale familiesessies
🔫 Lasergamevesten zijn verstelbaar
🔫 8 mijnen voor speciale power ups op je gun
🔫 2 sessies dus altijd gelegenheid voor revanche
🔫 Voor kinderen onder de 1.40m bieden we speciale kinderguns aan

LASERSHOOTEN

Er zijn ook familiesessies beschikbaar bij het lasergamen. Kinderen onder de 1,40 meter zijn van harte welkom tijdens deze familiesessies lasergamen op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Iedere eerste starttijd die beschikbaar is gesteld is gereserveerd voor een familiesessie lasergamen. Boek hier jouw familiesessie. Bij een familiesessie is het niet zo dat je alleen met je eigen familie speelt, maar dat de groep gemixt wordt en er dus iets voorzichtiger gespeeld moet worden. De kinderen spelen hierbij met een kindergun en de kinderen boven de 1.40/volwassenen spelen met lasergamevesten die verstelbaar zijn, zo wordt het voor iedereen een leuke activiteit!

LASER SCHIETEN

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 6 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden, kom karten op een kartbaan met elektrische karts. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Neem tijdens het dagje uit plaats in ons restaurant de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse snackplanken. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

CADEAUBON LASERGAMEN

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef een cadeaubon lasergamen! Een cadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer. Met een cadeaubon lasergamen kun je iemand echt verrassen. Ja, ik wil een cadeaubon!

Fun facts

Lasergamen onder en boven de Alpijnse boomgrens

Arrangementen

Lasergamen

Lasergamen

Lasergamen

Lasergamen

Lasergamen

>
<

SPELUITLEG

Lasergamen is een spel waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen. Trek je lasergamevest aan en houdt de gun stevig vast, want in 10 minuten tijd is het erop of eronder. Iedereen gereed? Tactiek bepaald? Dan gaan we van start!

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te behalen door de tegenstanders uit te schakelen. Richt je gun op het vest van je tegenstander en schiet. Schiet je raak? Dan verliest jouw tegenstander één leven én is de tegenstander voor 6 seconden uitgeschakeld. Verstop je in de donkerste hoeken, gebruik de obstakels om dekking te zoeken, werk samen en vind de ideale schuttersplek.

SPELREGELS

De sessie kan aangevuld worden tot maximaal 15 deelnemers.
Playdôme hanteert voor en tijdens het lasergamen een nultolerantiebeleid betreft alcohol en/of andere verdovende middelen.
Het is verboden om te rennen.
Vermijd fysiek contact met je tegenstanders.
Ten alle tijden moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.
Dichte schoenen zijn verplicht.
Let op! De gespen van de lasergamevesten zijn verstelbaar zodat de vesten kleiner of groter gemaakt kunnen worden. Echter, wanneer je kleiner bent dan 1.40 m krijg je van ons een kindergun.

 

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Tuurlijk! De gespen van de lasergamevesten zijn verstelbaar zodat de vesten kleiner of groter gemaakt kunnen worden. Echter, wanneer je kleiner bent dan 1.40 m krijg je van ons een kindergun.

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Bij Playdôme werken wij met vaste starttijden. Programmaduur voor het lasergamen is +/- 1,5 uur. 36 minuten voordat de activiteit van start gaat melden jullie jezelf bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de lasergamebalie en start de instructie en kan je jezelf omkleden. Na de instructie start de 1e sessie waarna een pauzemoment wordt ingelast. Daarna wordt de 2e sessie gespeeld.

 

De specifieke aanmeldtijden zijn als volgt:

Aanmeldtijd Starttijd
10:12 uur 10:48 uur
10:24 uur 11:00 uur
10:36 uur 11:12 uur
11:36 uur 12:12 uur
11:48 uur 12:24 uur
12:00 uur 12:36 uur
13:00 uur 13:36 uur
13:12 uur 13:48 uur
13:24 uur 14:00 uur
14:24 uur 15:00 uur
14:36 uur 15:12 uur
14:48 uur 15:24 uur
15:48 uur 16:24 uur
16:00 uur 16:36 uur
16:12 uur 16:48 uur
17:12 uur 17:48 uur
17:24 uur 18:00 uur
17:36 uur 18:12 uur
18:36 uur 19:12 uur
18:48 uur 19:24 uur
19:00 uur 19:36 uur
20:00 uur 20:36 uur
20:12 uur 20:48 uur
20:24 uur 21:00 uur

De arena biedt ruimte voor maximaal 15 gasten tegelijk. Het is mogelijk dat de sessie waarin jij gaat lasergamen, wordt aangevuld met andere gasten waarmee je geen boeking hebt geplaatst. Wil je de lasergame arena exclusief voor jouw gezelschap? Boek dan het product lasergamen exclusief.

Met het product lasergamen exclusief huur je de lasergame arena exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Lasergamen is met maximaal 15 personen tegelijkertijd. Vanaf 13 personen ben je het voordeligste uit.

Tuurlijk! De gespen van de lasergamevesten zijn verstelbaar zodat de vesten kleiner of groter gemaakt kunnen worden.

Lasergamen is niet mogelijk voor gasten in een rolstoel. De lasergame arena heeft meerdere verdiepingen. De eerste verdieping is alleen toegankelijk met een trap.

Zorg voor lekker zittende kleding met dichte schoenen en platte zolen. Bij Playdôme ontvang je een lasergamevest om over je eigen kleding aan te trekken.

Wij bieden speciale familiesessies aan voor kinderen én volwassenen. Dit is geschikt voor kinderen onder de 1.40 meter (spelen met een kindergun). Ook bieden we kinderfeestjes  aan op woensdagen in de even weken tussen 14.00 uur en 19.00 uur.

Het is niet mogelijk om te kijken tijdens het lasergamen. In de horeca hebben we voldoende zitplaatsen om te wachten.

Een lasergame sessie duurt 10 minuten.

De minimale leeftijd voor het lasergamen is 6 jaar. Voor kids hebben wij speciale kinderguns deze krijg je als je onder de 1.40 bent.

Tafelreservering