Let's shuffle

Shuffleboarden
was nog nooit zo leuk

SHUFFLEBOARDEN BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Ontdek de unieke activiteit shuffleboarden, het lijkt op curling, sjoelen en bowling ineen! Het spel bestaat uit een groot board bedekt met een gladde laag van lichte korrels, waarbij zich aan het einde van het board vakken bevinden waar je met je eigen puck punten kunt scoren! Een uniek potje shuffleboarden met uitzicht over Playdôme Roosendaal, omdat het spel gespeeld wordt op ons shuffledeck!

Neem het tegen elkaar op tijdens een gezellig avondje samen met je vriend(inn)en of collega’s, voorzien van een hapje en een drankje. Scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden. De regels zijn simpel: probeer met jouw pucks met precisie over het board te schuiven, zodat ze in het juiste vak terecht komen om zoveel mogelijk punten te scoren. Tip: je mag tussentijds om het shuffleboard heenlopen om de posities van de pucks te kijken. 😉

Ga de strijd met elkaar aan op onze shuffleboards. Bij ieder board kan je met maximaal 6 personen tegelijk de activiteit ondernemen. Ben je op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeestkinderfeestje, familiedag of vriendenuitje? Met 3 shuffleboards, en meerdere activiteiten onder één dak, zijn wij de perfecte locatie voor grote groepen. Het leukste dagje uit in Roosendaal! Koop hier je tickets.

PLAYÔME’S PLUSPUNTEN

🥌 3 shuffleboards
🥌 Voor gezelschappen tot 18 personen
🥌 Ga de strijd aan in 2 teams
🥌 Bovenop ons gezellige shuffledeck met uitzicht over Playdôme Roosendaal

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 6 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Neem tijdens het dagje uit plaats in ons restaurant de RoosenAlm. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chef-kok, borrelplanken in verschillende soorten en maten. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

Fun facts

Shuffleboarden op ons shuffledeck

Arrangementen

>
<

SPELUITLEG

Shuffleboard is een boeiend spel vol strategie, behendigheid en opwinding, toegankelijk voor spelers van alle niveaus. Benieuwd naar de regels van shuffleboard? Lees verder hieronder.

Doel van het spel: shuffleboard kan worden gespeeld in een één-tegen-één opstelling of in teams van twee of drie. Het team dat als eerste 15 punten haalt en minimaal twee punten voorsprong heeft, wint.

Het begin: bepaal wie mag beginnen, bijvoorbeeld door één ronde te spelen om te bepalen welk team als eerste mag starten. De winnaar van het bepalen van de volgorde zal als 2e schuiven, dan heb je namelijk voordeel!

Het verloop van het spel: deelnemers schuiven om de beurt de pucks over de tafel. Het doel is om de puck zo dicht mogelijk, bij voorkeur in het vak met de meeste punten, te laten komen. Zoals bij curling, mogen pucks van het andere team van de tafel worden gestoten.

Doel van elke ronde: het team dat de puck het verst in het vak met de meeste punten heeft, wint de ronde.

Rondewinst: om punten te behalen, moet een puck volledig in het vak liggen. Bijvoorbeeld, een puck in vak 4 levert 4 punten op, terwijl een puck op de lijn tussen 3 en 4 3 punten oplevert, enzovoort.

Puntentelling: de winnaar van de ronde krijgt het aantal punten van zijn pucks die verder zijn gekomen dan die van de tegenstander. Deze punten worden bij elkaar opgeteld.

Heb je een puck die over de rand hangt maar nog op het bord ligt? Dit heet een “hanger” en levert je 1 extra punt op.

Volgende ronde: de winnaar van de ronde begint ook de volgende ronde, en beide partijen starten aan de overkant van waar de vorige ronde is gespeeld.

Het einde: zodra een van de partijen na een ronde 15 punten of meer heeft behaald en minimaal 2 punten voorsprong heeft, eindigt het spel en wordt dat team uitgeroepen tot de winnaar!

SPELREGELS

Het is verboden om op het shuffleboard te gaan staan.
Het is verboden om glaswerk op het shuffleboard te plaatsen.
Je mag niet aan de korrels zitten die op de shuffleboards liggen.
Er moet rustig met de pucks worden gespeeld.
De puck mag het shuffleboard niet verlaten.
Maximaal 1 persoon tegelijkertijd schuift een puck op het shuffleboard.
Ten alle tijden moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.

ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

Zeker! De shuffleboards zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Het spel is te spelen vanaf elke leeftijd! Wel met de volgende voorwaarden: onder toezicht tot en met 14 jaar en zelfstandig te spelen vanaf 15 jaar.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

Nee, helaas niet. Er moet een steile trap opgelopen worden om naar het shuffledeck te gaan.

Playdôme Roosendaal beschikt over 3 shuffleboards. Met het product shuffleboarden exclusief huur je de 3 shuffleboards exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 18 personen.

Bij Playdôme werken wij met vaste starttijden. Programmaduur voor het shuffleboarden is +/- 1,5 uur. 30 minuten voordat de activiteit van start gaat melden jullie jezelf bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de bowlingbalie en worden jullie begeleid naar het shuffledeck en start de activiteit. Hierbij moet je nog even 15 minuten wachten, tijdens deze 15 minuten krijg je uitleg over het shuffleboarden en is er tijd om wat lekkers te bestellen voor tijdens de activiteit!

De specifieke aanmeldtijden zijn als volgt:

Aanmeldtijd       Starttijd

10:45 uur            11:15 uur

12:00 uur            12:30 uur

13:15 uur            13:45 uur

14:30 uur            15:00 uur

15:45 uur            16:15 uur

17:00 uur            17:30 uur

18:15 uur            18:45 uur

19:30 uur            20:00 uur

20:45 uur            21:15 uur

Tafelreservering