Vriendenuitje in de omgeving van Breda

VRIENDENUITJE BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Ben je op zoek naar een gezellig vriendenuitje in de omgeving van Breda voor jou en je vrienden? Dan ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. Beleef een onvergetelijke dag bij Playdôme Roosendaal, een Multi Activity Center met vijf activiteiten en horeca onder één  dak.

MEER ACTIVITEITEN

De mogelijkheden voor een vriendenuitje zijn eindeloos. Playdôme Roosendaal bevat alle ingrediënten voor een geslaagde dag vol gezelligheid, sfeer en de leukste invulling.

Beleef samen met je vrienden een onvergetelijke en ontzorgende dag bij Playdôme Roosendaal. Met vijf activiteiten één dak hebben we voor ieder wat wils, van jong tot oud. Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het

hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Of scoor de meeste punten tijdens het funcurlen, een variant van regulier curlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

AFSLUITEN IN DE HORECA

Combineer de activiteiten met een hapje en drankje in onze horeca. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal! Proost op een zonnige dag met je vrienden in de Biergarten.

We organiseren ook diverse events  bij Playdôme Roosendaal. Kom iedere laatste zondag van de maand onbeperkt schnitzels eten tijdens Schnitzel Sonntag. Onbeperkt schnitzels eten voor maar 29,50 p.p. inclusief sausjes en bijgerechten. Of gezellig het weekend aftrappen met je vrienden? Proost samen met een Warsteiner in onze Biergarten.

Wist je dat wij een overdekte leisure locatie zijn? Zo zijn wij ook tijdens regenachtige en koude dagen de perfecte locatie voor een vriendenuitje. Door onze ligging aan de snelweg A58/A17 zijn wij eenvoudig met de auto te bereiken. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

PLAN JE BEZOEK

Heb je zin gekregen om een dagje weg bij Playdôme Roosendaal te reserveren? Bekijk ons aanbod voor de activiteiten funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen en playkarten en koop je tickets hier.

Wil je met een groep bezoek inplannen? Vanaf 1 personen hebben we leuke groepsuitjes samengesteld! Combineer verschillende activiteiten met elkaar en geniet ondertussen van een hapje en drankje in de horeca. Klik hier voor meer informatie of neem voor meer informatie via onderstaand contactformulier contact met ons op.

Vriendenuitje Noord-Brabant

Vriendenuitje Noord-Brabant

Vriendenuitje Noord-Brabant

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op!

Tafel reserveren