Restaurant de RoosenAlm

Samen delen was nog nooit zo leuk!

Waar bij ons voorheen de focus lag op schnitzels, want wie aan de Alpen denkt, denkt aan schnitzels, richten wij ons met onze nieuwe horecaconcept op borrelen! Borrelen was nog nooit zo leuk bij de RoosenAlm.

De naam ‘’RoosenAlm’’ is bedacht door onze teamleidster Antine van, hoe kan het ook anders, de horeca. Het is een samenstelling van het woord ‘’Roosendaal’’ en ‘’Alm’’. ‘’Een alm is een relatief vlakke plek in de bergen, waar vee graast en je prachtig kunt wandelen. Op deze bergweides zijn vaak authentieke hutten te vinden om in alle rust de bergen te aanschouwen en van lokale specialiteiten te genieten.’’

Waarschijnlijk zat Antine op dat moment in onze zonnige Biergarten aan de achterkant van het pand, want daar kijk je neer op de Alm van Playdôme Roosendaal met een echte pistenbully i.c.m. een natuurvijver en onze buitenactiviteiten.

Borrelen bij de RoosenAlm

Welkom bij de “RoosenAlm” – waar smaak en gezelligheid samenkomen op een plank! Onze borrelplanken zijn zorgvuldig samengesteld om aan al je smaakpapillen te voldoen, of je nu op zoek bent naar een lichte snack tijdens een gezellige borrelavond of een volwaardige maaltijd om te delen met vrienden.

Verschillende borrelplanken

Al onze planken zijn met liefde bereid en vormen de ideale aanvulling op een gezellige dag met vrienden, familie of collega’s. Geniet van de smaken en laat de sfeer borrelen! Kies voor een lichte borrelplank zoals de Kirchberg, de Serfaus of de La Savoie, die ook ideaal kunnen dienen als een voorgerecht, of ga je gelijk naar de top?

En met de top bedoelen we natuurlijk de planken die je het beste en meest bevredigende gevoel gaan geven, vergelijk het met het bereiken van de top in een van de volgende skigebieden: Kitzbuhel, St. Moritz, Westendorf of Sölden. Ooit al een keer op de top gestaan in een van deze skigebieden?

Verschillende groepsmenu’s

Ben je met een groter gezelschap, zoals een personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Laat dan de sfeer borrelen en kies uit een van onze menu’s, zoals menu St. Johan, menu Lech of ga je toch liever voor het schnitzel diner? Wees maar niet bang, van die schnitzels hebben we geen afscheid kunnen nemen.

>
<
Tafel reserveren