Jetzt geht's los

Horeca
was nog nooit zo leuk

HAPJE EN DRANKJE BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Geniet van een hapje en drankje bij Playdôme Roosendaal. Onze horeca is centraal gelegen met uitzicht op de activiteiten. Ervaar onze sfeervolle horeca, met ruimte voor meer dan 300 gasten, in een warme Alpijnse omgeving. Daarnaast hebben wij een unieke gondel én familiekamer waarin je exclusief met jouw gezelschap kan borrelen of dineren.

In het schnitzelrestaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Uit de speckstube serveren wij flammkuchen of planken met borrelhapjes. Ontdek de specialiteit van onze kok, Alpijnse schnitzels. Maak een keuze uit diverse schnitzels van verschillende formaten, sauzen en maak het gerecht compleet met een bijgerecht. Neem als afsluiting een delicatesse uit de Alpen zoals kaiserschmarrn, apfelstrudel of een heisse liebe. Bekijk hier de menukaart en drankenkaart  van Playdôme Roosendaal. Ook hebben wij voor de kleine eters een kindermenukaart.

Het leukste dagje uit in Roosendaal! Ontdek onze events. Kom bijvoorbeeld onbeperkt schnitzels eten tijdens Schnitzel Sonntag!

PLAYDÔME BIERGARTEN

Yes, de Playdôme Biergarten is open! Een terras gelegen in onze tuin waar je in alle rust kan genieten van een hapje en een drankje.

WOCHENMITTE MENU

Op onze doordeweekse dagen (woensdag en donderdag) serveren wij vanaf heden een ‘voordeel’ menu, buiten onze normale kaart om. Dit 3-gangen menu bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Bij elke gang heb je steeds de keuze uit 2 verschillende gerechten. Ben je benieuwd naar ons wochenmitte menu? Check hem hier!

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 5 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het funcurlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Wist je dat het welkbekende spijkerslaan (nagelen) nu ook bij Playdôme Roosendaal gespeeld kan worden? Het doel van het spel is om een spijker zo snel mogelijk in het houten blok te slaan, door middel van de kopse kant van de hamer. Geef het bij de receptie aan en ontvang voor 2,- een zakjes spijkers en hamers om het spel te gaan spelen.

CADEAUBON

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef een cadeaubon van Playdôme Roosendaal! Een cadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer. Met een cadeaubon van Playdôme Roosendaal kun je iemand echt verrassen. Ja, ik wil een cadeaubon!

Ein großes bier am morgen vertreibt alle deine sorgen

Tafel reserveren

Horeca

Horeca

Horeca

Horeca

>
<
Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Benieuwd naar ons wochenmitte menu? Check hem hier!

In ons restaurant gedeelte hebben we ruim 250 zitplaatsen. Voor een borrel of een feest kunnen we altijd naar de mogelijkheden kijken om eventueel staplaatsten te genereren.

 

Wat leuk dat je onze horeca wilt bezoeken! Reserveer een tafel via de horecapagina of maak een reservering via het pop-up scherm op de website.

Ja zeker! Voor groepen vanaf 10 personen hebben we een Alpijnse lunchtafel, Schnitzel Diner (1 gang) à €17,50 p.p. of ons Playdôme diner à €29,50 p.p.. Dit is een drie gangen diner met allerlei Alpijnse lekkernijen.
Voor groepen vanaf 50 personen hebben we het speciale Wurst und Schnitzel buffet à €29,50 p.p.! Geniet van 3 soorten worst en diverse bijgerechten. Met de schnitzels komen we langs.
In de zomer hebben wij de Playdôme Grill à €29,50 p.p.. Zo kan je buiten genieten van heerlijke stukken vlees, bijgerechten en sauzen.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op of reserveer via de button ‘tickets’!

Het reserveren van een tafel is niet verplicht maar wel aan te raden. Dit doe je door op de button ‘tafel reserveren’ te klikken. Daarnaast ben je uiteraard ook van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje! Ons Alpijns gethematiseerde restaurant heeft uitzicht op de activiteiten dus kom gerust eens langs!

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in onze horeca? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Jazeker! Zowel groepen als particulieren dit graag op voorhand doorgeven, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Jazeker! Bekijk ons Kindermenu.

Zeker! Kom gezellig een drankje doen in de Alpijnse sferen van ons restaurant. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op verschillende activiteiten dus kan je nog kijken ook!

Woby is een gastvrije bestel app. Log in via onze WiFi en scan de Qr-code op je tafel hierdoor kan je online de menukaart bekijken, bestellen én betalen. Hoe cool! (Met 4G werkt het niet).

Zeker! Voor (grote) groepen hebben we een uitzondering op ons reguliere Playdôme diner. Het menu bestaat dan uit een keuze uit 2 soepen, plank met kazen, falafel balletjes en groente zuurtjes. Als hoofdgerecht een zalmschnitzel met dragon saus, braatkartoffeln, frietjes, groente mix en salade.

Tijdens het Kinderfest XL is het op aanvraag mogelijk om een vegetarische ‘braadworst’ aan te bieden.

Verder hanteren wij onze reguliere menukaart.

Van woensdag t/m zondag is de keuken van Playdôme Roosendaal geopend. De keuken is geopend tot 20.30 uur. Dat betekent dat het tot 20.30 uur mogelijk is om aan tafel te gaan en gerechten uit de keuken te bestellen. Uitgegeten? Natafelen mag natuurlijk altijd!

Op maandag en woensdag t/m zondag is de Speckstube geopend. De Speckstube is geopend tot sluitingstijd. Is Playdôme Roosendaal tot 22.00 uur geopend? Dan is het mogelijk om tot 22.00 uur gerechten uit de Speckstube te bestellen. Bekijk de menukaart om te zien van welke speckstube gerechten jij kan smullen tot sluitingstijd.

Tafel reserveren