Jetzt geht's los

Horeca
was nog nooit zo leuk

HAPJE EN DRANKJE BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Geniet van een hapje en drankje bij Playdôme Roosendaal. Onze horeca is centraal gelegen met uitzicht op de activiteiten. Ervaar onze sfeervolle horeca, met ruimte voor meer dan 300 gasten, in een warme Alpijnse omgeving. Daarnaast hebben wij een unieke gondel én familiekamer waarin je exclusief met jouw gezelschap kan borrelen of dineren.

In het schnitzelrestaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Uit de speckstube serveren wij flammkuchen of planken met borrelhapjes. Ontdek de specialiteit van onze kok, Alpijnse schnitzels. Maak een keuze uit diverse schnitzels van verschillende formaten, sauzen en maak het gerecht compleet met een bijgerecht. Neem als afsluiting een delicatesse uit de Alpen zoals kaiserschmarrn, apfelstrudel of een heisse liebe. Bekijk hier de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

Het leukste dagje uit in Roosendaal! Ontdek onze events. Kom onbeperkt schnitzels eten tijdens Schnitzel Sonntag of start het weekend met de VrijMiBo Après Arbeit Borrel.

PLAYDÔME BIERGARTEN

Yes, de Playdôme Biergarten is open! Een terras gelegen in onze tuin waar je kan genieten van heerlijk weer. En dat de hele zomer lang! Bezoek onze Biergarten en geniet van een hapje en drankje. Bekijk hier de Biergarten menukaart.

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 5 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het funcurlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Wist je dat het welkbekende spijkerslaan (nagelen) nu ook bij Playdôme Roosendaal gespeeld kan worden? Het doel van het spel is om een spijker zo snel mogelijk in het houten blok te slaan, door middel van de kopse kant van de hamer. Geef het bij de receptie aan en ontvang voor 2,- een zakjes spijkers en hamers om het spel te gaan spelen.

CADEAUBON

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef een cadeaubon van Playdôme Roosendaal! Een cadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer. Met een cadeaubon van Playdôme Roosendaal kun je iemand echt verrassen. Ja, ik wil een cadeaubon!

Ein großes bier am morgen vertreibt alle deine sorgen

Tafel reserveren

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in onze horeca? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Jazeker! Bekijk onze allergenenkaart hier.

Tot 1 uur voor sluitingstijd is het mogelijk om gerechten uit de keuken bestellen. De speckstube is geopend tot sluitingstijd.

Tafel reserveren