Jetzt geht's los

Horeca
was nog nooit zo leuk

HAPJE EN DRANKJE BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Geniet van een hapje en drankje bij Playdôme Roosendaal. Onze horeca is centraal gelegen met uitzicht op de activiteiten. Ervaar onze sfeervolle horeca, met ruimte voor meer dan 300 gasten, in een warme Alpijnse omgeving. Daarnaast hebben wij een unieke gondel én familiekamer waarin je exclusief met jouw gezelschap kan borrelen of dineren.

In het schnitzelrestaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Uit de speckstube serveren wij flammkuchen of planken met borrelhapjes. Ontdek de specialiteit van onze kok, Alpijnse schnitzels. Maak een keuze uit diverse schnitzels van verschillende formaten, sauzen en maak het gerecht compleet met een bijgerecht. Neem als afsluiting een delicatesse uit de Alpen zoals kaiserschmarrn, apfelstrudel of een crêpe met nutella. Reserveer hier je tafel.

Het leukste dagje uit in Roosendaal! Ontdek onze events. Kom onbeperkt schnitzels eten tijdens Schnitzel Sonntag of start het weekend met de vrijmibo Après Arbeit Borrel.

MENUKAART

Bekijk hier de menukaart van Playdôme Roosendaal.

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 5 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het funcurlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

CADEAUBON

Wil jij iemand verrassen met een origineel cadeau? Geef een cadeaubon van Playdôme Roosendaal! Een cadeau voor een compleet ontzorgende beleving in Alpijnse sfeer. Met een cadeaubon van Playdôme Roosendaal kun je iemand echt verrassen.

Profiteer tijdelijk van extra tegoed! Koop een cadeaubon en ontvang tot wel 20,- extra per cadeaubon. Wees er snel bij, dit is een tijdelijke actie. Ja, ik wil een cadeaubon!

Ein großes bier am morgen vertreibt alle deine sorgen

Tafel reserveren

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

De keuken van Playdôme Roosendaal sluit om 21.00 uur.