Hyperbowlen & lasergame arrangement

Samen blijven spelen

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

De gemiddelde duur voor het hyperbowlen & lasergame arrangement is 2,5 tot 3 uur.

Combineer het hyperbowlen met lasergamen. In de lasergame arena speel je met maximaal 15 spelers per sessie. Het arrangement is boekbaar vanaf 4 personen.

HOE ZIET HET PROGRAMMA HYPERBOWLEN ERUIT?

Wij verwelkomen je bij de receptie. Bij het aanmelden word je ontvangen door één van de activiteitenbegeleiders bij de bowling balie.

Na ontvangst door de activiteitenbegeleider is het tijd om de bowlingschoenen aan te trekken. Je ontvangt van ons ook bowlingsokken. Vervolgens geeft de activiteitenbegeleider uitleg over het hyperbowlen en het invoeren van de namen. Daarna gaat de strijd van start! Na 60 minuten hyperbowlen is de activiteit afgelopen.

HOE ZIET HET PROGRAMMA LASERGAMEN ERUIT?

Na het aanmelden word je ontvangen door één van de spelbegeleiders bij de kart- en lasergame balie.

Na ontvangst door de activiteitenbegeleider ontvang je in de vestenruime jouw lasergamevest. Het vest trek je over je hoofd aan, met de gun aan de voorkant. Zodra iedereen is aangekleed gaan jullie naar de hologram voor een unieke instructie. De hologram geeft de speluitleg en neemt je mee in het verhaal van de sneeuwstorm die onderweg is. Na afloop is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ga vervolgens de strijd aan met je tegenstander, want er is maar plaats voor één team terug in de helikopter…

De lasergame arena gaat open en het spel gaat van start. Een lasergame sessie duurt 12 minuten, waarvan 10 minuten effectief lasergamen. Lasergamen is mogelijk met minimaal 4 en maximaal 15 personen per sessie.

Na de eerste lasergame sessie neemt de spelbegeleider je mee naar de kart- en lasergame tribune. Tijd voor een korte break en het winnende team van de eerste sessie wordt bekendgemaakt. De activiteitenbegeleider geeft je tips en tricks voor de tweede sessie en er is de mogelijkheid om wat te drinken. Ben je klaar voor de tweede lasergame sessie? Let’s go! Welk team heeft deze rond de meeste punten gescoord?

Hyperbowlen & lasergame arrangement

Arrangementen

Hyperbowl en lasergame arrangement

Hyperbowl & lasergame arrangement

>
<

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Het hyperbowlen & lasergame is te boeken vanaf 4 personen.
Te boeken voor gasten vanaf 14 jaar met een lengte van 1.40 meter.
De volgorde van de activiteiten staat vast.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Tafel reserveren