ZÜRUCK KOMM AKTION

Reserveer je baanactiviteit en ontvangt de 2e cadeau!

Beste deal van het jaar

OKTOBERFEST

Wat was dat een mooie 1e editie van ons Oktoberfest bij Playdôme Roosendaal! In het weekend van 14, 15 en 16 oktober vierden wij het Duitse feest op onze manier. Met op vrijdag de Après Arbeit Borrel – Oktoberfest edition, onbeperkt Wurst & Schnitzels eten en live muziek kijken wij terug op een geslaagd weekend. Jij hopelijk ook!

ZURÜCK KOMM AKTION

Deze 1e editie van ons Oktoberfest wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan en willen we daarom nog eens stilletjes overdoen! We introduceren de Oktoberfest Zurück Komm Aktion. Was je aanwezig op het Oktoberfest en heb je jouw ontvangen kaartje bewaard? Neem dan contact met ons op en reserveer een baanactiviteit! Je krijgt van ons de 2e baanactiviteit cadeau.

Samen blijven spelen en herinneringen maken met naasten, dat is waar we voor staan. Are you ready to play? Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het funcurlen. Neem t/m 18 december contact met ons op en reserveer jouw baanactiviteit en krijg de 2e baanactiviteit cadeau.

Je wordt pas oud als je stopt met spelen!

Wij trakteren tijdens het Oktoberfest

1+1 cadeau

SPELUITLEG

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Geldig voor baanhuur actviteiten (hyperbowlen, funcurlen en hakbijl gooien).
Niet in combinatie met andere acties/kortingen.
In te leveren tot en met 31 januari 2023.
In te leveren tijdens dal- en piektijden.
Reserveren kan door contact op te nemen met de back- office (via telefoon of mail), niet online boekbaar.
Het kaartje wordt bij gebruik maken van de korting ingenomen door de front- office (eenmalig gebruik dus).
Vooraf reserveren is aan te raden, niet verplicht.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contacten of anderszins inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Activiteiten moeten op dezelfde dag gespeeld worden, het is niet verplicht om het kaartje in te leveren op dezelfde activiteit (mag dus bv. 2 bowlingbanen op hetzelfde tijdstip of dezelfde dag inplannen, maar ook 1 curling en 1 bowlingbaan).
Duurste baanhuur activiteit wordt betaald, de goedkoopste is cadeau.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

De actie is geldig op alle dagen dat wij zijn geopend! In te leveren tijdens dal- en piektijden.

Het is een 1+1 cadeau voor een baanactiviteit. Je mag dus bv. het Hyperbowlen en Funcurlen combineren! Hierbij geldt wel dat de goedkoopste activiteit die wij aanbieden de ”cadeau” activiteit is.  Wanneer je reserveert kan je dit aangeven en proberen onze medewerkers dit zo goed mogelijk voor jou te combineren om hier een zo optimaal dagje uit van te maken!

Onze baanactiviteiten zijn: Hakbijl gooien, Funcurlen en Hyperbowlen.

Met je kaartje dat je tijdens het Oktoberfest hebt ontvangen is het alleen mogelijk om een boeking te maken door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze back-office. Neem op de dag van jouw bezoek het kaartje mee naar Playdôme Roosendaal. Het kaartje wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid en ingenomen. Let op! De actie is geldig tot en met 31 januari 2023 en dient voor die tijd verzilverd te zijn.

 

Tafel reserveren