Activiteiten Etten-Leur

ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING VAN ETTEN-LEUR

Opzoek naar leuke activiteiten in de omgeving van Etten-Leur? Kom naar Playdôme Roosendaal. Een Multi Activity Centre geheel in Alpijnse stijl. Laat je na de activiteit verrassen door onze specialiteit, namelijk onze heerlijke schnitzels. Playdôme Roosendaal is vanaf Etten-Leur ongeveer 10 minuten rijden. Let’s Play!

ONS AANBOD

Een unieke locatie met activiteiten in de omgeving van Etten-Leur vind je op Leisurepark De Stok in Roosendaal. Kom gezellig langs met je vrienden, familie of collega’s voor het leukste dagje weg! Ontdek onze zes activiteiten, met een innovatieve twist, bij Playdôme Roosendaal.

Kom spelen bij Playdôme Roosendaal! Kies je voor het traditionele bowlen of ga je voor het hyperbowlen? Een nieuwe spelvariant waarbij de bumpers omhoog staan. Het shuffleboarden bestaat uit een groot board bedekt met een gladde laag van lichte korrels, waarbij zich aan het einde van het board vakken bevinden waar je met je eigen puck punten kunt scoren! Lukt het jou om de hakbijl in de roos te gooien? Laat het zien tijdens het hakbijl gooien (16+) in de Alpijnse bossen. Krijg uitleg via een hologram en schiet op mines voor extra powers tijdens het lasergamen. Kraak de meeste boxen bij onze nieuwste activiteit de EscapeBox! Of stap jij liever in onze elektrische karts? Ontdek de leukste activiteiten in de omgeving van Zevenbergen op de Stok 3.

EVENTS BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Wist je dat bij Playdôme Roosendaal verschillende evenementen worden georganiseerd? Elke laatste zondag van de maand is Schnitzel Sonntag. Geniet 2 uur lang van onbeperkt schnitzels eten met verschillende toppings en bijgerechten. Combineer de evenementen met onze activiteiten. Bekijk de gehele evenementenkalender hier. Ontdek de leukste activiteiten in de omgeving van Etten-Leur in ons overdekte Leisure center.

KOOP NU JE TICKETS

Dus ben je op zoek naar activiteiten in de omgeving van Etten-Leur? Kom dan bij ons langs! Trommel jouw partner, familie en/of vrienden op voor het leukste dagje weg. Koop direct jouw tickets of neem contact met ons op via +31 165 570 777, info@playdome.nl of onderstaand contactformulier. Tot snel bij Playdôme Roosendaal.

Activiteiten Bergen op Zoom

Activiteiten Bergen op Zoom

Activiteiten Bergen op Zoom

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering