Activiteiten Roosendaal

Activiteiten Roosendaal

Zoek jij nog leuke activiteiten in Roosendaal om te doen? Ga je dit doen met je vrienden, familie of collega’s? Dan ben jij bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. Playdôme Roosendaal beschikt over vijf verschillende activiteiten en een restaurant waarin je ook een drankje kan drinken geheel in Alpijnse stijl.

Onze vrijetijdsactiviteiten

Playdôme Roosendaal bied vijf verschillende vrijetijdsactiviteiten aan, namelijk:

De vijf activiteiten zijn bij Playdôme Roosendaal in een nieuw jasje gestoken. Zo kan je naast traditioneel bowlen ook hyperbowlen, een nieuwe spelvariant waarbij de bumpers omhoog staan. Het elektrisch karten is over meerdere verdiepingen. Tijdens het lasergamen krijg je uitleg via een hologram! Heb je pauze? Dan kan kan je bijkomen met wat drinken en lekkers in de horeca! Tip! Bestel een Almdudler, een Oostenrijkse kruidenlimonade.

Ontdek de verschillende arrangementen

Zoek je nog leuke activiteiten in Roosendaal voor een kinderfeestje, een bedrijfsuitje of een dagje weg? Dan zijn de vijf activiteiten van Playdôme Roosendaal ideaal. Kom je met een kinderfeestje dan kan je kiezen uit de activiteiten hyperbowlen, funcurlen, playkarten of lasergamen. Na de activiteit krijgen de kinderen Kaiserschmarrn, frietjes met schnitzel of frietjes met Frankfurter knakworst, geserveerd met ranja. Zoek je een uitje voor je bedrijf? Dat is ook mogelijk bij Playdôme Roosendaal. Combineer de vijf activiteiten en sluit af met een schnitzeldiner. Ontdek hier de verschillende arrangementen.

Evenementen bij Playdôme Roosendaal

Wist je dat bij Playdôme Roosendaal verschillende evenementen worden georganiseerd? Elke laatste zondag van de maand is Schnitzel Sonntag. Geniet 2 uur lang van onbeperkt schnitzels eten met verschillende toppings en bijgerechten. Bekijk hier de evenementenkalender.

Plan je bezoek

Ben jij enthousiast over Playdôme Roosendaal? Koop hier je tickets of kom met ons in contact via +31 165 570 777, info@playdome.nl of onderstaand contactformulier.

Activiteiten Roosendaal

Activiteiten Roosendaal

Activiteiten Roosendaal

Activiteiten Roosendaal

>
<

Meer informatie?

Neem contact met ons op!