DE FEESTDAGEN EN HET NIEUWE JAAR VIER JE BIJ PLAYDÔME

Zoek jij nog een leuke locatie om het jaar met je medewerkers, collega’s of zakenrelaties goed af te sluiten? Organiseer een borrel bij Playdôme Roosendaal en sluit het jaar 2022 af in Alpijnse sferen! Geniet tijdens de borrel van diverse Alpijnse hapjes en drankjes. Wil je graag de kerstpakketten uitdelen tijdens de borrel? Dat is ook zeker mogelijk. Mail direct om te kijken of jouw favoriete datum nog beschikbaar is!

Liever het nieuwe jaar beginnen met een leuke teambuilding in combinatie met een nieuwjaarborrel? Wij helpen je graag met het organiseren van een uniek uitje. Geniet tijdens het ontvangst van een hapje en een drankje, speel een of meerdere van onze activiteiten en eindig met een borrel! Start het nieuwe jaar goed bij Playdôme Roosendaal.

COMBINEER MET EEN ACTIVITEIT

Combineer de borrel met onze activiteiten! Ga jij voor een actieve teambuilding? Kies voor het lasergamen en ga de strijd met elkaar aan tijdens the battle of the mountain! Welk team gaat mee in de helikopter en wie blijft er achter? Of ga je liever voor het playkarten? Ontdek onze 350 meter lange indoor kartbaan en de elektrische karts. Zet jij de snelste tijd neer?

Liever een minder actieve teambuilding organiseren? Ga voor het funcurlen en strijd tegen elkaar om de meeste punten, nu met nieuwe spellen! Of haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens een potje hakbijl gooien op onze indoor hakbijlbanen. Lukt het jou om als eerste op de blauwe stippen te gooien en de meeste punten te scoren?

Ben jij met een grote groep en willen graag tegelijk een activiteit doen? Ga voor een dynamisch potje hyperbowlen! Je kunt naast het hyperbowlen ook nog verschillende mad games spelen en natuurlijk ook traditioneel bowlen. Voor welk spel ga jij?

Wil jij een combinatie van activiteiten? Bekijk hieronder onze verschillende arrangementen of neem contact met ons op voor een programma naar wens. Geniet tijdens de activiteiten van de Alpijnse sferen, muziek, hapjes en drankjes! Een borrel was nog nooit zo leuk!

DE PLAYDÔME KERST CADEAUBONNEN

Wil jij jouw werknemers, collega’s en/of zakenrelaties verrassen met een uniek cadeau? Geef een cadeaubon van Playdôme Roosendaal. Voor de feestdagen hebben wij speciale cadeaubonnen. Ook als bedrijf kan je onze Kerst cadeaubonnen aankopen! Op verzoek sturen wij een betaalbewijs (incl. BTW) van de aankoop naar je toe. Wil je een Kerst cadeaubon aankopen met een geldwaarde? Dat is ook zeker mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kerstcadeaubon

Kerstcadeaubon

>
<
EEN EINDEJAARSBORREL VIER JE BIJ PLAYDÔME

EINDEJAARSARRANGEMENTEN

Are you ready to play?

VEELGESTELDE VRAGEN

Via onze site ontvang je een digitale cadeaubon. Wanneer je de cadeaubon bij ons aan de receptie aankoopt, ontvang je een fysieke cadeaubon.

Heb je een (fysieke) cadeaubon gekregen met een geldwaarde? Dan is het alleen mogelijk om een boeking te maken door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze back-office. Neem op de dag van jouw bezoek de unieke cadeaubon code mee naar Playdôme Roosendaal. De code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid. Eventueel resterend tegoed blijft gekoppeld aan jouw unieke code. Eventueel resterend openstaand bedrag wordt afgerekend bij onze receptie.

Ben je in het bezit van een cadeaubon geldig voor één van onze activiteiten? Vul de vouchercode in tijdens de eerste stap van het boekingsproces.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Aan de receptie is het alleen mogelijk om een cadeaubon aan te kopen met een geldwaarde. Hoe werkt het? Kies een waarde vanaf 10,-, betaal het bedrag en neem de fysieke cadeaubon direct mee. Bekijk hier alle voorwaarden die van toepassing zijn op de cadeaubon.

Natuurlijk! Klik hier voor alle informatie over het aankopen van een cadeaubon.

Heb je in onze webshop een cadeaubon aangekocht voor een activiteit? De cadeaubon ontvang je per mail of kan je terugvinden in jouw account. Met de vouchercode die hierop vermeld staat kan vervolgens een boeking worden gemaakt via de website.

In ons restaurant gedeelte hebben we ruim 250 zitplaatsen. Voor een borrel of een feest kunnen we altijd naar de mogelijkheden kijken om eventueel staplaatsten te genereren.

 

Onze baanactiviteiten zijn: Hakbijl gooien, Funcurlen en Hyperbowlen.

Wat leuk dat je onze horeca wilt bezoeken! Reserveer een tafel via de horecapagina of maak een reservering via het pop-up scherm op de website.

Voeg een prijsuitreiking toe aan het arrangement om de winnaars van de dag in het zonnetje te zetten! Een prijsuitreiking met een set van 3 medailles (goud, zilver, brons) kost 10,-. Voeg de prijsuitreiking toe bij het maken van een boeking of geef het aan bij de receptie.

Ja zeker! Voor groepen vanaf 10 personen hebben we een Alpijnse lunchtafel, Schnitzel Diner (1 gang) à €17,50 p.p. of ons Playdôme diner à €29,50 p.p.. Dit is een drie gangen diner met allerlei Alpijnse lekkernijen.
Voor groepen vanaf 50 personen hebben we het speciale Wurst und Schnitzel buffet à €29,50 p.p.! Geniet van 3 soorten worst en diverse bijgerechten. Met de schnitzels komen we langs.
In de zomer hebben wij de Playdôme Grill à €29,50 p.p.. Zo kan je buiten genieten van heerlijke stukken vlees, bijgerechten en sauzen.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op of reserveer via de button ‘tickets’!

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in onze horeca? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Hang je jas op slot met Kaplock! Voor een bedrag van 2,- hangt jouw jas altijd veilig bij Playdôme Roosendaal.

 

Jazeker! Zowel groepen als particulieren dit graag op voorhand doorgeven, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Zeker! Voor (grote) groepen hebben we een uitzondering op ons reguliere Playdôme diner. Het menu bestaat dan uit een keuze uit 2 soepen, plank met kazen, falafel balletjes en groente zuurtjes. Als hoofdgerecht een zalmschnitzel met dragon saus, braatkartoffeln, frietjes, groente mix en salade.

Tijdens het Kinderfest XL is het op aanvraag mogelijk om een vegetarische ‘braadworst’ aan te bieden.

Verder hanteren wij onze reguliere menukaart.

Gasten mogen kosteloos gebruik maken van het Playdôme wifi-netwerk.

Huisdieren zijn toegestaan in de horeca, mits aangelijnd en onder permanent toezicht.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties en etenswaren is niet toegestaan.

Roken en het gebruik van een e-sigaret is uitsluitend buiten toegestaan in de daarvoor bestemde rookzone.

Geen 18? Geen druppel.

Het verhandelen en gebruik van verdovende middelen is niet toegestaan.

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Playdôme kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of vermissing van persoonlijke eigendommen.

Het gebruik van de lockers is op eigen risico.

Playdôme behoudt het recht om maatregelen te treffen bij ongewenst gedrag.

Algemene voorwaarden van Playdôme zijn van toepassing.

Playdôme Roosendaal beschikt over een aantal parkeerplaatsen voor en naast het pand waar gratis geparkeerd kan worden. Daarnaast kan parkeren kosteloos op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Ben je een bedrijf en wil je een uitje plannen aan Playdôme Roosendaal? Vul het contactformulier in en de afdeling sales neemt contact met je op. Allereerst bespreken we de wensen met elkaar door. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een passend (op maat gemaakt) voorstel maken. Daarbij kunnen we ook een vrijblijvende optie plaatsen op de voorkeursdatum. Indien de offerte helemaal naar wens is dien je de bevestigingspagina te ondertekenen en terug te sturen. Wij zullen jullie uitje definitief vastleggen in ons systeem.

Mocht je het prettig vinden om eerst op locatie te komen kijken dan ben je van harte welkom! We leiden je graag rond. Neem hiervoor contact met ons op.

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Playdôme. In de toekomst worden er vergaderzalen gerealiseerd. Op dit moment heeft Playdôme een aantal kleine ruimtes waar je, afgezonderd van andere gasten, met je gezelschap kunt overleggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja dat is zeker mogelijk! Wij hebben verschillende activiteiten onder één dak. Voor een grotere groep kunnen wij bijvoorbeeld een keuzeprogramma of een roulatieprogramma maken. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Ja, het is mogelijk om vooraf op factuur te betalen. De betaling dient dan uiterlijk op de dag van het uitje bij ons binnen te zijn. Het is niet mogelijk om achteraf per factuur te betalen.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playdôme Roosendaal: door de ligging aan de snelweg A17 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Daltijden = maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Piektijden = vrijdag t/m zondag, herfst- en kerstvakantie.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren