Eindelijk, we mogen weer!

Yes! We mogen weer naar kantoor. Na ongeveer twee jaar thuiswerken zijn we er wel weer aan toe. Door de versoepelingen gaan steeds meer mensen weer naar kantoor. In deze blog nemen we je mee in een aantal voordelen van op kantoor werken.

Voordelen

Wat hebben we veel moeten missen tijdens het thuiswerken. Zoals die gezellige collega waar je altijd de slappe lach om krijgt, de collega waarmee je goed kan sparren of even bijkletsen bij het koffiezetapparaat. En wat denk je van de scheiding tussen werk en privé. Om 5 uur je computer uitzetten, je spullen pakken en op de fiets of in de auto naar huis.  Heerlijk! Het einde van je werkdag is ook écht het einde van je werkdag.

Waar eerst alle dagen op elkaar leken kan je nu ook toewerken naar de vrijdagmiddag, het einde van de werkweek. Met je collega’s proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel. Dat kan bij Playdôme Roosendaal! Bestel een Warsteiner Pils, klets gezellig met je collega’s en geniet van borrelhapjes (wij trakteren!) tijdens de Après Arbeit Borrel.

Het is tijd voor teambuilding

En wat denk je van de werksfeer? Dat hebben we natuurlijk ook moeten missen. Na het thuiswerken met videobellen en weinig persoonlijk contact is de teamspirit wellicht wat verminderd. Het is tijd om de band met elkaar weer te herstellen!

Met het versoepelen van de maatregelen is ook het organiseren van een gezellige dag voor jouw team of personeel weer mogelijk. Ga bijvoorbeeld gezellig met elkaar uiteten, kies een leuke teambuildingsactiviteit of organiseer een bedrijfsuitje. Samen een leuke dag beleven zorgt voor een prettige sfeer in het team wat de resultaten op kantoor zeker zal bevorderen.

Plan je bedrijfsuitje

Met vijf activiteiten én horeca onder één dak is Playdôme Roosendaal de ideale locatie voor ieder gezelschap. It’s time to play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het funcurlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Combineer verschillende activiteiten met elkaar, geniet van een hapje en drankje of sluit het programma af met een feestavond. Voor groepen vanaf 10 personen hebben we diverse arrangementen samengesteld of ga voor een bedrijfsuitje op maat.

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Onze salesmedewerkster Antine kijkt mee naar alle mogelijkheden en stelt op basis van jullie wensen een passend programma samen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Een veilig uitje doen we samen! Wij doen er alles aan om jouw bedrijfsuitje op een veilig manier te laten verlopen!

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan