Escaperoom Roosendaal

ESCAPEROOM ROOSENDAAL

Ontdek EscapeBox, onze nieuwste activiteit! Een superleuke variant op de traditionele Escaperoom. Wat een EscapeBox zo uniek maakt? Je ontsnapt hier niet uit een afgesloten ruimte, je wordt dus niet opgesloten, maar je gaat de uitdaging aan om een EscapeBox te kraken en zo de felbegeerde Escapemunt te vinden. D.m.v. verschillende puzzels, raadsels en uitdagende spellen. Wanneer je de munt gevonden hebt, kun je doorgaan naar de volgende EscapeBox. We hebben in totaal 12 EscapeBoxen. Hoeveel EscapeBoxen kan jij met jouw gezelschap binnen de gestelde tijd openen? De leukste locatie om te voor een dagje weg. Reserveer hier alvast jouw EscapeBox.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN ESCAPEROOM EN ESCAPEBOX?

Er zijn een aantal verschillen tussen een Escaperoom en een EscapeBox. Het grootste en eerste verschil is natuurlijk dat je in een Escaperoom wordt opgesloten in de kamer zelf en bij een EscapeBox hoeft dat natuurlijk niet. Daarbij is het tweede verschil dat je jezelf een weg naar buiten probeert te vinden en bij een EscapeBox moet je juist zo diep mogelijk graven in de EscapeBox zelf om zo tot de Escapemunt te komen. Het derde en laatste verschil is dat je bij een Escaperoom klaar bent wanneer je de uitgang hebt gevonden. Bij een Escapebox heb je juist 1 uur de tijd om zoveel mogelijk boxen te openen.

Een EscapeBox bij Playdôme Roosendaal is een leuke activiteit voor voor bv. een teambuilding. Het ultieme spel voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Een EscapeBox in de Roosendaal was nog nooit zo leuk! Wil je meer weten over de EscapeBox? Klik dan hier.

ESCAPEROOM BREDA

Heb je alle Escaperooms in Breda al uitgespeeld? Kom dan naar Playdome Roosendaal voor een nieuwe variant op de Escaperoom, namelijk de EscapeBox! Playdôme Roosendaal is maar 20 minuten verwijderd van Breda, omdat wij aan de snelweg A17/A58 zitten!

INDOOR ACTIVITEITEN

Wil je naast de EscapeBox ook nog een andere activiteit doen? Dan ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. Naast de EscapeBox bieden wij nog vijf andere vrijetijdsactiviteiten aan namelijk: shuffleboarden, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen en playkarten. En dit allemaal in geheel Alpijnse stijl.

Naast alle activiteiten hebben wij ook een eigen restaurant genaamd RoosenAlm waar wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken serveren. Ontdek de specialiteit van onze kok, Alpijnse borrelplanken. Benieuwd naar ons menu? Bekijk hier onze menukaart.

RESERVEER NU JE DAGJE UIT

Het spelen van een EscapeBox kan bij Playdôme Roosendaal. Ben jij overtuigd geraakt van de EscapeBox of ben je benieuwd naar onze andere activiteiten? Reserveer dan nu je dagje weg door hier te reserveren. Of neem contact met ons op via info@playdome.nl, +31 165 570 777 of onderstaand contactformulier. Samen spelen was nog nooit zo leuk!

 

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafel reserveren