Karten in Breda

KARTEN IN BREDA

Altijd al eens echt willen karten in Breda? Ontdek de kartbaan van Playd么me Roosendaal! Door onze ligging aan de snelweg A17 zijn wij eenvoudig en binnen 20 minuten te bereiken vanaf Breda. Stap in de kart, trap op het gaspedaal en ontdek onze indoor kartbaan. Koop je tickets hier!

ELECTRIC KART, BUT DIFFERENT

Tijdens het karten in Breda, bij Playd么me Roosendaal, kart je in elektrische karts. De 26 karts zijn volledig elektrisch waardoor het geluid van de motoren en de geur van benzine verleden tijd is. Wist je dat er nog meer voordelen zijn van elektrisch karten?

Topsnelheid 鈥 de kart zit sneller op topsnelheid waardoor het racen uitdagender is en sneller gaat.
Achteruit rijden 鈥 door de blauwe knop ingedrukt te houden en gas te geven, kan je zelfs achteruit rijden.
Kleding – nog een voordeel is dat bij elektrisch karten het niet nodig is om een overall aan te trekken. Bij Playd么me Roosendaal mag je in je eigen kleding in de kart zitten.

Benieuwd naar alle voordelen van elektrisch karten? Lees de blog hier.

PLAYD脭ME SPEED NIGHT

Kan jij geen genoeg krijgen van het karten in Breda? Dan hebben we iets leuks voor jou! De Playd么me Speed Night is een avondvullend programma voor de echte snelheidsduivels. Het arrangement bestaat uit een training, kwalificatie en finaleheat. Ontvang de beste tips en tricks en wie weet word jij de beste coureur van de avond.

Wist je dat de karts van Playd么me Roosendaal beschikken over een boostknop? De boostknop kan alleen gebruik worden tijdens de Playd么me Speed Night. Neem deel aan de Playd么me Speed Night en gebruik de boostknop tijdens de finaleheat vanaf de grid. Iedere ronde krijg je 5 seconden een extra boost. Het is te vergelijken met de DRS in de Formule 1.

ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN

Karten in Breda is natuurlijk tof! Maak de dag nog leuker door uit te breiden met 茅茅n van onze andere activiteiten. Zo kan je bij ons ook hyperbowlen, shuffleboarden, lasergamen en hakbijl gooien. Bezoek tussendoor onze horeca voor een hapje en drankje of neem plaats in de Playd么me Biergarten. Alle ingredi毛nten zijn in huis voor het leukste dagje weg!

KARTEN WAS NOG NOOIT ZO LEUK!

Trommel je vrienden en familie op en kom karten in Breda bij Playd么me Roosendaal! Zet jij het nieuwste baanrecord? Koop je tickets hier en reserveer direct een datum en startmoment. Kom je liever eerst met ons in contact? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Karten in Breda

Karten in Breda

Karten in Breda

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering