Kinderfeestje Bergen op Zoom

KINDERFEESTJE BERGEN OP ZOOM

Een kinderfeestje in omgeving Bergen op Zoom vier je bij Playd么me Roosendaal! Een locatie met vijf verschillende activiteiten, leuk voor jongens en voor meisjes. Vanaf Bergen op Zoom ben je binnen 15 minuten bij ons. Dit komt door onze ideale ligging aan de snelweg A17.

Dus ben je op zoek naar een geslaagd kinderfeestje/ Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

KINDERFEST XL

Kom elke woensdag in de even weken spelen bij Playd么me Roosendaal. Wij organiseren KinderfestXL, de leukste dag voor een kinderfeestje in omgeving Bergen op Zoom. Kom deze middag onbeperkt 4 activiteiten spelen, smullen van het buffet en sluit het af met een handijsje!

Kies voor het hyperbowlen of traditioneel bowlen? Of ga jij liever voor de mad games? Ga de strijd met elkaar aan tijdens het lasergamen. Krijg uitleg via de hologram en schiet op de mines voor extra powers! Op zoek naar een stoere activiteit? Race over het kartcircuit net als Max Verstappen tijdens het playkarten. Let op! Het karten is mogelijk vanaf 1.40 meter.

HORECA

Om het feest compleet te maken kunnen de kinderen tijdens de activiteiten smullen van chips. En na het spelen van de activiteiten geniet van een lopend buffet. De kinderen kunnen kiezen uit Kaiserschmarrn (pannenkoek met appelcompote), schnitzel, Frankfurter knakworst (eventueel ook in halal) en friet met mayonaise. Inclusief kannen ranja. Sluit de dag af met een handijsje. Dat wordt smullen! Het leukste kinderfeestje in omgeving Bergen op Zoom.

BOEK JE TICKETS VOOR KINDERFEST XL

Wil jij een kinderfeestje in omgeving Bergen op Zoom boeken bij Playd么me Roosendaal? Bekijk hier alle mogelijkheden en koop je tickets. Indien je meer informatie wilt ontvangen of andere mogelijkheden wilt bespreken kan je met ons in contact komen via +31 165 570 777, info@playdome.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Kinderfeestje Bergen op Zoom

Kinderfeestje Bergen op Zoom

Kinderfeestje Bergen op Zoom

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!