Kinderfeestje Breda

KINDERFEESTJE IN OMGEVING BREDA

Een kinderfeestje in omgeving Breda vier je bij Playd么me Roosendaal! Een locatie met de leukste activiteiten voor jongens en meisjes. Wist je dat je binnen 20 minuten vanaf Breda bij ons bent? Dit kom vanwege onze ideale ligging aan de snelweg A17.聽Dus ben je op zoek naar een locatie voor een geslaagd kinderfeestje? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

KINDERFEST XL

Op woensdagmiddag in de even weken staan we voor je klaar voor het leukste kinderfeestje in omgeving Breda. De activiteiten kinderhakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen en playkarten zijn te gek voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Kan je kind niet kiezen tussen de activiteiten? Kom dan voor een vast bedrag onbeperkt de vier activiteiten spelen tijdens Kinderfest XL. Voor welke activiteiten gaan jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes?

Ontdek tijdens het hyperbowlen de verschillende unieke spellen. Ga de strijd met elkaar aan tijdens het lasergamen of ben je op zoek naar een stoere activiteit? Race dan over het circuit tijdens het karten. Let op! Het karten is vanaf 1.40 meter. Een middag vol plezier met het onbeperkt spelen!

Neem voor vragen contact met ons op voor een kinderfeestje in omgeving Breda.

HORECA

Om het feest compleet te maken kunnen de kinderen tijdens de activiteiten smullen van chips. En na het spelen van de activiteit serveren wij heerlijke gerechten in buffetvorm. De kinderen kunnen kiezen uit Kaiserschmarrn (pannenkoek met appelcompote), frietjes met schnitzel, frietjes met Frankfurter knakworst of frietjes met halal knakworst. Inclusief ranja. Met als afsluiting een handijsje. Dat wordt smullen!

HET LEUKSTE KINDERFEESTJE IN OMGEVING BREDA

Wil jij een kinderfeestje in omgeving Breda boeken bij Playd么me Roosendaal? Lees hier meer informatie en boek online. Indien je meer informatie wilt ontvangen of andere mogelijkheden wilt bespreken kan je met ons in contact komen via +31 165 570 777, info@playdome.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Breda

Kinderfeestje Breda

>
<

Ben jij enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering