Kinderfeestje Zevenbergen

KINDERFEESTJE IN DE OMGEVING VAN ZEVENBERGEN

Een leuk kinderfeestje wat niet te ver van huis is? Dan ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. Playdôme Roosendaal ligt aan de snelweg de A58/A17. Door deze ideale ligging is Playdôme Roosendaal voor ieder gezelschap gemakkelijk bereikbaar.

Dus ben je op zoek naar een locatie voor een geslaagd kinderfeestje? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

KINDERFEST XL

Kom elke woensdag in de even weken spelen bij Playdôme Roosendaal. Wij organiseren Kinderfest XL, de leukste dag voor een kinderfeestje in de omgeving van Zevenbergen. Kom deze middag onbeperkt 4 activiteiten spelen, smullen van het buffet en sluit het af met een waterijsje!

Kies voor het hyperbowlen of kies je voor het traditioneel bowlen? Of ga jij liever voor de mad games? Ga de strijd met elkaar aan tijdens het lasergamen. Krijg uitleg va de hologram en schiet op de mines voor extra powers! Op zoek naar een stoere activiteit? Race over het kartcircuit net als Max Verstappen tijdens het playkarten. Let op! Het karten is mogelijk vanaf 1.40 meter. Het hakbijl gooien (18+) hebben wij voor de kids aangepast en zij kunnen nu ook kinder hakbijl gooien.

HORECA

Om het feest compleet te maken kunnen de kinderen tijdens de activiteiten smullen van chips. En na het spelen van de activiteiten geniet van een lopend buffet. De kinderen kunnen kiezen uit kipnuggets, mini frikandellen, halal knakworst, friet met mayonaise/ketchup/appelmoes. Inclusief een onbeperkt ranjabuffet. Sluit de dag af met een waterijsje. Dat wordt smullen! Het leukste kinderfeestje in de omgeving van Zevenbergen.

BOEK JE TICKETS VOOR KINDERFEST XL

Wil jij een kinderfeestje in de omgeving van Zevenbergen boeken bij Playdôme Roosendaal? Bekijk hier alle mogelijkheden en koop je tickets. Indien je meer informatie wilt ontvangen of andere mogelijkheden wilt bespreken kan je met ons in contact komen via +31 165 570 777, info@playdome.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Kinderfeestje Etten-leur

Kinderfeestje Etten-Leur

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering