Personeelsuitje Zevenbergen

PERSONEELSUITJE ZEVENBERGEN

Ben jij met jouw bedrijf een locatie aan het zoeken voor een personeelsuitje in de omgeving Zevenbergen. Bij Playd么me Roosendaal beleef je een dag die jij en jouw collega鈥檚 nooit meer gaan vergeten. Bij ons vind je maar liefst 6 verschillende activiteiten en ons uitgebreide restaurant de RoosenAlm onder 茅茅n dak! Binnen een kwartier rijden ben jij gearriveerd op de unieke locatie voor een personeelsuitje.

ACTIVITEITEN

Leisurepark De Stok is de thuishaven van Playd么me Roosendaal. Binnen Playd么me kan je zes verschillende activiteiten terug vinden onder 茅茅n dak. Het is de ideale locatie voor jouw personeelsuitje in de omgeving Oudenbosch. Toon jouw raceskilss tijdens het playkarten! Als je een echte teamplayer bent dan bezorg jij jouw team de winst tijdens het lasergamen en het shuffleboarden. Vind je bowlen leuk, maar lijkt je een minigame in deze activiteit geweldig? Bij het hyperbowlen heb je de keuze tussen talloze minigames en het reguliere bowlen. Tijdens het hakbijl gooien kan je laten zien of jij de meest stoere persoon bent binnen jou team en tijdens de EscapeBox probeer je als eerste alle boxen te krakn.

Maak voor, tijdens of na de activiteiten gebruik van onze verschillende horecamogelijkheden. Kies jij voor een lunch of toch liever een diner in de Biergarten? We kunnen ook een personeelsavond verzorgen met heerlijke hapjes en drankjes.

ARRANGEMENTEN

Wil jij de organisatie zoveel mogelijk uit handen geven tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Zevenbergen? Dan hebben wij bij Playd么me Roosendaal de oplossing die jij zoekt. Wij bieden verschillende arrangementen aan waarbij je verschillende activiteiten kan doen. Voor groepen met 10 personen of meer zijn de volgende arrangementen erg interessant:

馃搶 1 uur hyperbowlen + 1 uur hakbijl gooien vanaf 鈧17,50 p.p.
馃搶 1 uur escapebox+ 1 uur hakbijl gooien vanaf 鈧27,50 p.p.
馃搶 1 uur hyperbowlen + 1 uur escapebox vanaf 鈧19,50 p.p.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Sta je in de startblokken om een personeelsuitje in de omgeving Zevenbergen te plannen? Stuur een e-mail naar info@playdome.nl of bel naar 0165 570 777 en krijg antwoord op al je vragen. Zie jij jezelf al bepaalde activiteiten doen in Playd么me Roosendaal? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat gemaakt.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering