Personeelsuitje Zevenbergen

PERSONEELSUITJE ZEVENBERGEN

Ben jij met jouw bedrijf een locatie aan het zoeken voor een personeelsuitje in de omgeving Zevenbergen. Bij Playd么me Roosendaal beleef je een dag die jij en jouw collega鈥檚 nooit meer gaan vergeten. Bij ons vind je maar liefst 5 verschillende activiteiten en een uitgebreide horeca onder 茅茅n dak! Binnen een kwartier rijden ben jij gearriveerd op de unieke locatie voor een personeelsuitje.

ACTIVITEITEN

Bij Playd么me Roosendaal heb jij tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Zevenbergen de keuze uit vijf verschillende activiteiten. Bij alle activiteiten draait het om plezier hebben, maar elke activiteit heeft ook zijn eigen voordelen. Tijdens het hyperbowlen en hakbijl gooien draait het natuurlijk om zoveel mogelijk punten halen, maar hierbij kan je ook elkaar aanmoedigen en zorgen dat de onderlinge sfeer nog beter wordt. Bij het lasergamen en het funcurlen zal naar voren komen hoe goed de collega鈥檚 onderling kunnen samenwerken. Wil je zien hoe jouw collega鈥檚 zich opstellen als er een stukje competitie om de hoek komt kijken? Dan sluit het playkarten volledig bij jullie gezelschap aan.

HORECA

Vind je het belangrijk dat jouw collega鈥檚 tijdens het personeelsuitje in de omgeving Zevenbergen niks te kort komen? Onze horeca biedt verschillende mogelijkheden aan waarbij er een hapje en drankje genuttigd kan worden. Tijdens verschillende activiteiten kunnen er borrelhapjes worden genuttigd zoals onze luxe Alpensnacks of de warme snackplank. Wist je dat je vanuit onze horeca uitzicht hebt op al onze activiteiten?

Buiten dat Playd么me Roosendaal een groot restaurant heeft, heeft het ook een terras. Deze ligt aan de achterzijde van het pand. Na het spelen van de activiteiten, kan er geproost worden tijdens een leuke borrel.

ARRANGEMENTEN

Wil je heel de dag bezig zijn tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Zevenbergen? Playd么me Roosendaal biedt verschillende arrangementen aan die erg geschikt zijn voor personeelsuitjes en die dagvullend zijn!. Zoek je een arrangement waar activiteiten en horeca gecombineerd wordt? Bij het Playd么me arrangement worden de activiteiten hyperbowlen en playkarten gecombineerd met het overheerlijke Schnitzel diner. Bekijk al onze arrangementen op onze website.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Sta je in de startblokken om een personeelsuitje in de omgeving Zevenbergen te plannen? Stuur een e-mail naar info@playdome.nl of bel naar 0165 570 777 en krijg antwoord op al je vragen. Zie jij jezelf al bepaalde activiteiten doen in Playd么me Roosendaal? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat gemaakt.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren