Personeelsvereniging

Een onvergetelijk uitje met jouw personeelsvereniging

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

BELEEF EEN UNIEK UITJE

Ben je op zoek naar een locatie voor een uniek uitje met jouw personeelsvereniging? Als personeelsvereniging ben je natuurlijk op zoek naar een volledig verzorgde dag. Hiervoor ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres! In ons overdekte Multi Activity Center bieden wij vijf activiteiten en horeca aan onder één dak. Een perfecte locatie voor ieder gezelschap.

PERSONEELSVERENIGING UITJE BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Verras jouw collega’s met een ontzorgend uitje. Met vijf activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap een passend programma samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat aan je collega’s zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Of scoor de meeste punten tijdens funcurlen, een variant van regulier curlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Maak jullie uitje compleet met een hapje en drankje in onze horeca. We serveren diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal! Voor groepen vanaf 10 personen serveren we een groepsmenu. Of neem met mooi weer plaats in de Biergarten.

Kom borrelen met jouw collega’s tijdens de Après Arbeit Borrel. Een vrijdagmiddagborrel in Alpijnse sferen met borrelhapjes van het huis. De ideale afsluiter van de werkweek en start van het weekend.

Wist je dat wij een overdekte leisure locatie zijn? Zo zijn wij ook tijdens regenachtige en koude dagen de ideale locatie voor een zakelijk evenement. Door onze ligging aan de snelweg A17 zijn wij eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Combineer verschillende activiteiten met elkaar, geniet van een hapje en drankje of sluit het programma af met een feestavond. Voor groepen vanaf 10 personen hebben we diverse arrangementen samengesteld of ga voor een personeelsvereniging uitje op maat. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een uitje met een personeelsvereniging? Onze salesmedewerkster Antine kijkt mee naar alle mogelijkheden en stelt op basis van jullie wensen een passend programma samen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!