Kart & lasergame arrangement

Samen blijven spelen

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

Hoe ziet het programma eruit?

De gemiddelde programmaduur voor het playkarten en lasergamen arrangement is 3,5 – 4 uur.

Combineer het playkarten met lasergamen. Op de kartbaan kart je met maximaal 12 coureurs tegelijk. Het arrangement is boekbaar vanaf 4 personen.

In het arrangement is een snackplank met warme snacks inbegrepen. De volgorde van het arrangement wordt in overleg bepaald.

Hoe ziet het programma playkarten eruit?

Wij verwelkomen je bij de receptie. Na het aanmelden word je ontvangen door één van de spelbegeleiders bij de kart- en lasergame balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider krijg je een instructie in de instructieruimte. Na afloop is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. De karts zijn volledig elektrisch waardoor de geur van benzine en het geluid van motoren verleden tijd is. Hierdoor kan je bij Playdôme karten in eigen kleding, zonder raceoverall. Zorg voor makkelijk zittende kleding en dichte schoenen met platte zolen. Vanwege de hygiëne ontvang je een haarnetje voor onder de helm. Yes, nu ben je helemaal klaar om te gaan playkarten!

De karts staan opgesteld in de pitstraat. De spelbegeleider geeft aan in welke kart jij mag plaatsnemen. Je neemt plaats en zorgt ervoor dat de veiligheidsgordel is bevestigd. De coureurs verlaten de pitstraat en betreden de kartbaan op een lage snelheid. Nadat alle coureurs zich op de kartbaan begeven gaan de karts naar de hogere snelheid en zal de kartsessie van 10 minuten van start gaan.

Na de eerste kartsessie stap je uit de kart en ga je met alle coureurs naar de kart- en lasergame tribune. Tijd voor een korte break! De spelbegeleider geeft je tips en tricks en er is de mogelijkheid om wat te drinken. Ben je klaar voor de tweede kartsessie? Let’s go! Na afloop van jouw kartsessies is het tijd voor de prijsuitreiking. Wie weet heb jij het nieuwe baanrecord gereden!

Hoe ziet het programma lasergamen eruit?

Wij verwelkomen je bij de receptie. Na het aanmelden word je ontvangen door één van de spelbegeleiders bij de kart- en lasergame balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider ontvang je in de vestruime jouw lasergamevest. Het vest trek je over je hoofd aan, met de gun aan de voorkant. Zodra iedereen is aangekleed gaan jullie naar de hologram voor een unieke instructie. De hologram geeft de speluitleg en neemt je mee in het verhaal van de sneeuwstorm die onderweg is. Na afloop is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Ga vervolgens de strijd aan met je tegenstander, want er is maar plaats voor één team terug in de helikopter…

De lasergame arena gaat open en het spel gaat van start. Een lasergame sessie duurt 12 minuten, waarvan 10 minuten effectief lasergamen. Lasergamen is mogelijk met minimaal 4 en maximaal 15 personen per sessie.

Na de eerste lasergame sessie neemt de spelbegeleider je mee naar de kart- en lasergame tribune. Tijd voor een korte break en het winnende team van de eerste sessie wordt bekendgemaakt. De spelbegeleider geeft je tips en tricks voor de tweede sessie en er is de mogelijkheid om wat te drinken. Ben je klaar voor de tweede lasergame sessie? Let’s go! Welk team heeft deze ronde de meeste punten gescoord?

Let's play!

Arrangementen

Playkarten

Familie playkarten

>
<

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Playkart & lasergame is te boeken vanaf 4 personen.
Te boeken voor gasten vanaf 14 jaar met een lengte van 1.40 meter.
Als de kartsessie niet helemaal vol zit, kan deze aangevuld worden met andere groepen.
Wij hanteren een zerotolerancebeleid betreffende alcoholmisbruik en verdovende middelen.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Tafelreservering