Schüler und Studenten Mittwoch

SAMEN BLIJVEN SPELEN

Een scholier of student zijn was nog nooit zo leuk

KOM ALS SCHOLIER OF STUDENT NAAR PLAYDÔME ROOSENDAAL

Zoek jij nog een leuke en voordelige activiteit om als student of scholier te ondernemen? Bij Playdôme Roosendaal beleef je een avond met veel speelplezier! Ben je 16 jaar en ouder en in het bezit van een schoolkaart of studentenkaart? Dan kan je alleen of met je klasgenoten langskomen! Kom hyperbowlen of playkarten bij Playdôme Roosendaal. Plan je klassenuitje of studentenuitje op woensdag (oneven weken), en krijg tot 63% korting. De avond kan aangevuld worden met andere activiteiten of horecacomponenten. Vraag naar de mogelijkheden!

VOORDELEN

🎯 De activiteiten zijn al te boeken vanaf 16 jaar.
🎯 Een avond vol met veel speelplezier.
🎯 Je kan het arrangement aanvullen met andere activiteiten of horecacomponenten.
🎯 Speciaal voor middelbare scholieren en studenten.
🎯 Nu te boeken met een leuk voordeel (arrangement is t.w.v. €3,75 p.p.).

SPELREGELS

🎳 Te boeken vanaf 16 jaar.
🎳 Alleen boekbaar op woensdag (oneven weken) tot 23:00 uur.
🎳 Reserveren op voorhand is verplicht.
🎳 Studentenpas met ID wordt op deze avond gecontroleerd dus neem deze mee.
🎳 Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
🎳 Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

COMPLEET DAGJE UIT

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit? Met 6 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Neem tijdens het dagje uit plaats in onze horeca. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en de drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

Let's Play

ARRANGEMENTEN

ZÜRUCK KOMM AKTION

Familie playkarten

Familie playkarten

Playdôme Exclusief

>
<
ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bij Playdôme kan je gratis gebruik maken van ons Wifi-netwerk (4G/5G werkt niet binnen ons pand). Aan de receptie en op meerdere plekken binnen ons pand kan je verbinding maken via onze QR-code. Hiermee wordt er direct verbinding gemaakt met ons beveiligde Playdôme -Guest WiFi netwerk.

Nee, wij willen geen confetti in ons pand. Wanneer dit op tafel wordt gestrooid en nat wordt, kunnen dit lelijke vlekken worden op onze tafels en stoelen. Mocht dit gebeuren zullen we 100 euro schoonmaakkosten in rekening brengen.

Bij ons aan de receptie accepteren wij creditcard (Visa) en Mastercard en via de website accepteren we de creditcards van Visa, Mastercard en American Express.

Jazeker kan dat! Bij Playdôme zijn er 3 laadpalen met aan weerszijden 2 oplaadpunten! Kom jij binnenkort ook jouw elektrische auto opladen aan onze gepersonaliseerde Playdôme laadpaal?

Onze baanactiviteiten zijn: hakbijl gooien, shuffleboarden, en hyperbowlen.

Voor een bedrag van 2,- berg je jouw jas veilig op in een kluisje.

 

Gasten mogen kosteloos gebruik maken van het Playdôme wifi-netwerk.

Huisdieren zijn toegestaan in de horeca, mits aangelijnd en onder permanent toezicht.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties en etenswaren is niet toegestaan.

Roken en het gebruik van een e-sigaret is uitsluitend buiten toegestaan in de daarvoor bestemde rookzone.

Geen 18? Geen druppel.

Het verhandelen en gebruik van verdovende middelen is niet toegestaan.

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Playdôme kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of vermissing van persoonlijke eigendommen.

Het gebruik van de lockers is op eigen risico.

Playdôme behoudt het recht om maatregelen te treffen bij ongewenst gedrag.

Algemene voorwaarden van Playdôme zijn van toepassing.

Playdôme Roosendaal beschikt over een aantal parkeerplaatsen + 3 laadpalen met ieder 2 laadpunten voor en naast het pand waar gratis geparkeerd kan worden. Daarnaast kan parkeren kosteloos op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playdôme Roosendaal: door de ligging aan de snelweg A17/A58 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer naar Playdôme Roosendaal: neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playdôme. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

In het pand zijn kluisjes aanwezig om jouw waardevolle spullen voor 2,- per kluisje in op te bergen. Vraag bij de receptie naar de werkwijze en voorwaarden.