Fijne Vaderdag

Vaderdag was nog nooit zo leuk

VADERDAG VIER JE BIJ PLAYDÔME

Op zondag 16 juni is het Vaderdag. Het ideale moment om je vader, oom, opa of de man die voor jou een vaderfiguur is, in het zonnetje te zetten! Op deze dag zetten wij ook graag deze mannen in het zonnetje en daarom hebben wij een vaderdagarrangement samengesteld waarbij je:

🎳 1 uur kan bowlen + een lunchplank krijgt voor 15,00 per persoon

🎳 1 uur kan bowlen + een borrelplank krijgt voor 15,00 per persoon

 

ACTIVITEITEN VADERDAG

Je viert Vaderdag bij Playdôme Roosendaal, omdat wij beschikken over indoor activiteiten, maar ook over outdoor spellen. Je hoeft je bij ons dus geen moment te vervelen!

👨🏼 40% korting op het vaderdagarrangement met 1 uur (hyper)bowlen en hierbij krijg je een lunch- of borrelplank.

👨🏽 Nog een extra activiteit toevoegen aan het arrangement? Maak Vaderdag compleet door het spelen van onze activiteiten. Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Scoor de meeste punten tijdens een potje shuffleboarden. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

👨🏻 Neem tijdens Vaderdag plaats in ons restaurant de RoosenAlm of wanneer de zon het toelaat op ons zonnige terras. In het restaurant en op het terras serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chef-kok, borrelplanken in verschillende soorten en maten. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

👨🏿 Er staan standaard een trampoline, glijbaan en veilige klim en klauter speeltoestellen in onze tuin. In het weekend staan er zelfs springkussen(s) in onze Biergarten, dus de kids hoeven zich geen moment te vervelen!

👨 Kom borrelen in onze Biergarten. De Biergarten bevat ook verschillende buitenspellen (cornhole en kubb), zodat jullie onder het genot van een lekker hapje en een drankje hier gebruik van kunnen maken. De spellen zijn gratis!

 

FIJNE VADERDAG

Vaderdag was nog nooit zo leuk

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Bij Playdôme kan je gratis gebruik maken van ons Wifi-netwerk (4G/5G werkt niet binnen ons pand). Aan de receptie en op meerdere plekken binnen ons pand kan je verbinding maken via onze QR-code. Hiermee wordt er direct verbinding gemaakt met ons beveiligde Playdôme -Guest WiFi netwerk.

Nee, wij willen geen confetti in ons pand. Wanneer dit op tafel wordt gestrooid en nat wordt, kunnen dit lelijke vlekken worden op onze tafels en stoelen. Mocht dit gebeuren zullen we 100 euro schoonmaakkosten in rekening brengen.

Bij Playdôme werken we met Scanfie en kan je eenvoudig met een QR-code via je telefoon bestellen. Het downloaden van een app is niet nodig! Wanneer je voor meerdere mensen wilt bestellen ontvang je een groepen QR-code en wordt er tegoed gezet op jullie rekening.  Je kan van tevoren contant of met de pin betalen bij de Front-Office.

Bij ons aan de Front-Office accepteren wij pin betalingen, creditcard (Visa) en Mastercard.

Jazeker kan dat! Bij Playdôme zijn er 3 laadpalen met aan weerszijden 2 oplaadpunten! Kom jij binnenkort ook jouw elektrische auto opladen aan onze gepersonaliseerde Playdôme laadpaal?

Onze baanactiviteiten zijn: hakbijl gooien, shuffleboarden, en hyperbowlen.

Voor een bedrag van 2,- berg je jouw jas veilig op in een kluisje.

 

Gasten mogen kosteloos gebruik maken van het Playdôme wifi-netwerk.

Huisdieren zijn toegestaan in de horeca, mits aangelijnd en onder permanent toezicht.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties en etenswaren is niet toegestaan.

Roken en het gebruik van een e-sigaret is uitsluitend buiten toegestaan in de daarvoor bestemde rookzone.

Geen 18? Geen druppel.

Het verhandelen en gebruik van verdovende middelen is niet toegestaan.

Playdôme hanteert voor en tijdens het hakbijl gooien, lasergamen én playkarten een nultolerantiebeleid betreft alcohol en andere verdovende middelen.

Playdôme kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of vermissing van persoonlijke eigendommen.

Het gebruik van de lockers is op eigen risico.

Playdôme behoudt het recht om maatregelen te treffen bij ongewenst gedrag.

Algemene voorwaarden van Playdôme zijn van toepassing.

Playdôme Roosendaal beschikt over een aantal parkeerplaatsen + 3 laadpalen met ieder 2 laadpunten voor en naast het pand waar gratis geparkeerd kan worden. Daarnaast kan parkeren kosteloos op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playdôme Roosendaal: door de ligging aan de snelweg A17/A58 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde of naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer naar Playdôme Roosendaal: neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playdôme. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

In het pand zijn kluisjes aanwezig om jouw waardevolle spullen voor 2,- per kluisje in op te bergen. Vraag bij de receptie naar de werkwijze en voorwaarden.

Tafelreservering