Wat te doen in Roosendaal

WAT TE DOEN IN ROOSENDAAL

Zoek jij nog leuke dingen om wat te doen in Roosendaal? Breng een bezoek aan Leisurepark Roosendaal in Noord-Brabant. Een trekpleister met tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Waaronder Playd么me Roosendaal, de locatie voor het leukste dagje weg!

IDEALE LIGGING聽

Leisurepark Roosendaal heeft een ideale ligging aan de snelweg A17. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. En wist je dat je bij ons gratis kan parkeren?

Wat te doen in Roosendaal? Ontdek de leukste activiteiten op Leisurepark Roosendaal. Breng een bezoek aan Playd么me Roosendaal! Een vrijetijdscenter met vijf activiteiten en horeca onder 茅茅n dak. Trommel je gezelschap op en plan een dagje weg.

VRIJETIJDSAANBOD

Met zes activiteiten hebben wij voor ieder gezelschap een passend aanbod. Heb je zin in een potje bowlen? Ontdek dan de nieuwe spelvariant hyperbowlen waarbij de bumpers onderdeel zijn van het spel. Voor de stoere gasten hebben we de activiteit hakbijl gooien. Let op! Deze activiteit is 18+. Naast de hakbijlbanen ligt de funcurlinggrot verscholen. Maak teams met je gezelschap en speel het spel Shuffleboarden. Ben je op zoek naar een actieve activiteit? Betreed dan de lasergame arena of stap in onze elektrische karts. Tijdens het dagje weg kan je genieten van heerlijke Alpijnse gerechten in ons restaurant.

EVENEMENTEN

Bij Playd么me Roosendaal organiseren we ook evenementen. Ontdek onze evenementenkalender hier.聽Iedere laatste zondag van de maand kan je onbeperkt schnitzels eten tijdens Schnitzel Sonntag. Wil je een drankje doen met collega鈥檚 aan het einde van de werkweek? Dan nodigen we je van harte uit tijdens de Apr猫s Arbeit Borrel op vrijdagmiddag. Opgelet voor alle Formule 1 fans! We zenden alle races op groot scherm uit. En we zitten niet stil. De komende maanden gaan we onze kalender uitbreiden met nieuwe events. Zo is er altijd wat te doen in Roosendaal!

RESERVEER JE BEZOEK

Ben jij enthousiast geworden en is dit wat jij zoekt om wat te doen in Roosendaal? Klik hier en koop nu tickets voor je uitje bij Playd么me Roosendaal. Wil je contact met ons opnemen? Geen probleem! Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op +31 165 570 777. Tot snel bij Playd么me Roosendaal!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering