1 uur hyperbowlen

Alpen by night

Bowlen
was nog nooit zo leuk

Hoe ziet het programma eruit?

De activiteit hyperbowlen bij Playdôme Roosendaal duurt 1 uur. Meld je 15 tot 30 minuten voordat de speeltijd van start gaat aan bij de receptie. Alvorens de speeltijd van 1 uur van start ontvang je bowlingschoenen. Vervolgens geeft de spelbegeleider de uitleg over de unieke bowlingspellen. Met welk spel gaan jullie starten? Let’s go!

Wist je dat tussen iedere groep 15 minuten wisseltijd is ingepland? Dit draagt bij aan een ontzorgend dagje weg bij Playdôme Roosendaal.

 

Bowlen in de Alpen

Arrangementen

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Playdôme Roosendaal beschikt over 10 bowlingbanen. Met het product hyperbowlen exclusief huur je de 10 bowlingbanen exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 60 personen.

Zeker! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap gaat zitten. Daarnaast kijk je vanuit de horeca uit op de bowlingbanen.

Ja! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Voor het hyperbowlen is het dragen van bowlingschoenen verplicht. Deze krijg je in bruikleen en dienen na het bowlen terug ingeleverd te worden.

Hyperbowlen is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn kinderrekjes en kinderballen beschikbaar om het hyperbowlen gemakkelijker te maken.

Tafel reserveren