2 sessies lasergamen exclusief

Battle of the mountain

Lasergamen
was nog nooit zo leuk

Hoe ziet het programma eruit?

De gemiddelde programmaduur voor 2 sessies lasergamen exclusief is 2 uur.

Met het arrangement 2 sessies lasergamen exclusief heb je de lasergame arena exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten! Lasergamen is mogelijk met minimaal 4 en maximaal 15 personen per sessie. Vanaf 13 personen ben je het voordeligste uit.

Wij verwelkomen je 45 minuten voor start van het lasergamen bij de receptie. Na het aanmelden word je ontvangen door één van de spelbegeleiders bij de kart- en lasergame balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider ontvang je in de vestruime jouw lasergamevest. Het vest trek je over je hoofd aan, met de gun aan de voorkant. Zodra iedereen is aangekleed geeft de spelbegeleider de instructie. Na afloop is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Vervolgens wordt de groep opgedeeld in twee teams. Yes, nu ben je helemaal klaar om te gaan lasergamen!

De lasergame arena gaat open en het spel gaat van start. Een lasergame sessie duurt 12 minuten, waarvan 10 minuten effectief lasergamen.

Na de eerste lasergame sessie neemt de spelbegeleider je mee naar de kart- en lasergame tribune. Tijd voor een korte break en het winnende team van de eerste sessie wordt bekendgemaakt. De spelbegeleider geeft je tips en tricks voor de tweede sessie en er is de mogelijkheid om wat te drinken. Ben je klaar voor de tweede lasergame sessie? Let’s go! Welk team heeft deze ronde de meeste punten gescoord?

Battle of the mountain

Arrangementen

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Tuurlijk! De gespen van de lasergamevesten zijn verstelbaar zodat de vesten kleiner of groten gemaakt kunnen worden.

Lasergamen is niet mogelijk voor gasten in een rolstoel. De lasergame arena heeft meerdere verdiepingen. De eerste verdieping is alleen toegankelijk met een trap.

Zorg voor lekker zittende kleding met dichte schoenen en platte zolen. Bij Playdôme ontvang je een lasergamevest om over je eigen kleding aan te trekken.

Nee we bieden geen speciale lasergame sessies voor kinderen aan. We bieden wel kinderfeestjes arrangementen aan op woensdag en vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Het is niet mogelijk om te kijken tijdens het lasergamen. In de horeca hebben we voldoende zitplaatsen om te wachten.

Een lasergame sessie duurt 12 minuten waarvan 10 minuten effectief lasergamen.

De minimale leeftijd voor het lasergamen is 6 jaar.