2 uur lang onbeperkt en exclusief spelen

2 uur lang onbeperkt en exclusief spelen

Ben jij met meer dan 75 personen en zoek jij een unieke locatie om met jouw gezelschap een leuke dag te beleven? Dan ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. Met onze 5 activiteiten én horeca onder één dak kunnen we jou veel bieden. In deze blog geven we je uitleg over Playdôme Exclusief, het ideale arrangement voor een groot gezelschap!

Playdôme Exclusief

Wat houdt Playdôme Exclusief in vraag je je vast af? Het antwoord hierop is heel simpel: alle 5 de activiteiten worden voor jouw gezelschap 2 uur lang afgeblokt. De activiteiten kunnen op inloop gedaan worden. Wil je 2 uur bowlen? Dan is dat mogelijk! Wil 1 sessie karten, 1 sessie lasergamen en 1 uur hakbijl gooien? Dat is ook zeker mogelijk. Tijdens Playdôme Exclusief zijn de activiteiten NIET op inschrijving en kan dus iedereen de activiteiten spelen hoe lang hij of zij wilt!

Wij bieden je tot 31 december 2023 een voordeel aan. De actie is dat je voor de prijs van 2 uur, 3 uur lang kan spelen met alleen jouw gezelschap! Lees hier meer over het voordeel en profiteer nu.

Voordelen van Playdôme Exclusief

Hieronder benoemen we de voordelen van Playdôme Exclusief! Ben jij al overtuigd? Vraag hier je offerte aan!

🏎️ Playdôme Exclusief is exclusief voor jouw gezelschap. Alle activiteiten (exclusief de horeca) worden alleen voor jouw gezelschap 2 uur lang. 2 uur lang speelplezier!

🏎️ Wij zijn flexibel met de tijden van de activiteiten. Je mag zelf bepalen hoe vaak je gaat playkarten en hoelang je gaat funcurlen. Ideaal voor een grote groep want zo hoef je geen indelingen te maken als organisatie en zijn er voor iedereen wel één of meerdere activiteiten die ze leuk vinden.

🏎️ Playdôme Exclusief is een leuk arrangement voor grote gezelschappen. Ben jij de aangewezen persoon om een familiedag met het bedrijf te organiseren of een leuke activiteit met de personeelsvereniging? Dan raden wij je Playdôme Exclusief aan. Playdôme Exclusief kan natuurlijk ook een leuk idee zijn voor jouw schooluitje of in combinatie met een relatiedag van je bedrijf.

🏎️ Naast de activiteiten bieden wij natuurlijk ook horeca aan. Tijdens Playdôme Exclusief kunnen er drankjes bij de bar besteld en gehaald worden en kunnen wij overheerlijke hapjes vanuit onze Alpijnse keuken serveren. Wil je liever ervoor of erna een diner toevoegen? Dan kan dit natuurlijk ook! We hebben een speciaal buffet. Vraag naar de mogelijkheden bij onze salesmedewerkster Julia.

🏎️ Playdôme Exclusief is bijna elke dag mogelijk om te boeken. We hebben een aantal uitzonderingen, zoals feestdagen en Oktoberfest bij Playdôme Roosendaal. Heb jij al een favoriete dag? Bel nu en vraag of deze dag nog beschikbaar is!

Profiteer tot 31 december 2023 van een voordeel

Tot 31 december 2023 kan je profiteren van een leuk voordeel wanneer je Playdôme Exclusief boekt. Heb jij voor 31 december 2023 een offerte aangevraagd en bevestigd? Dan kan je voor de prijs van 2 uur, 3 uur lang onbeperkt en exclusief met jouw gezelschap spelen! Lees hier meer en bekijk onze spelregels met alle voorwaarden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Ben jij geïnteresseerd geraakt over het arrangement Playdôme Exclusief en wil jij graag een meer weten of een offerte aanvragen? Vul hieronder het contactformulier in of neem contact op met onze salesmedewerkster Julia via de mail of telefoon. Hopelijk zien wij jou met jouw gezelschap snel bij Playdôme Roosendaal!

 

Vraag een offerte aan!

Spelen was nog nooit zo leuk!

Kartspecials

Hyperbowl & hakbijl gooien groepsarrangement

Hyperbowlen & hakbijl arrangement

1 sessie lasergamen

>
<
Tafel reserveren