5 redenen blog

5 redenen voor een dagje uit naar Playdôme Roosendaal

De decembermaand is aangebroken, de winter komt eraan. Ben jij toe aan een dagje uit met jouw gezin, familie, vrienden of kennissen? Plan tijdens de koude dagen een actief en veilig uitje naar Playdôme Roosendaal.

In deze blog lees je 5 redenen waarom je een dagje uit naar Playdôme Roosendaal niet mag missen!

1. Vijf activiteiten onder één dak

Playdôme Roosendaal is een Multi Activity Center in Roosendaal, geopend in augustus 2021. Een locatie met vijf activiteiten onder één dak. Een perfect uitje voor jong en oud.

Let’s play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Of scoor de meeste punten tijdens funcurlen, een variant van regulier curlen. Kom karten op een kartbaan met elektrische karts of ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

2. Geniet van de Alpijnse keuken

Neem vooraf of na afloop van jullie activiteit plaats in ons schnitzelrestaurant. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, schnitzels. Benieuwd naar de volledige menukaart? Bekijk hier de menukaart van Playdôme Roosendaal.

Iedere 3e vrijdag van de maand organiseren wij een vrijmibo, genaamd Après Arbeit Borrel. De ideale afsluiter van de werkweek en start van het weekend. Smul tijdens de vrijdagmiddagborrel van heerlijke hapjes. De borrelhapjes zijn van het huis!

3. Alpijns thema

Binnen Playdôme Roosendaal staat het Alpijnse thema centraal. Het thema is overal in doorgevoerd. Zo is het funcurlen in een gletsjer, het hakbijl gooien in het Alpijnse bos en kom je hyperbowlen, dan kijk je uit op een typische Alpijns wintersportdorpje in de avondschemering. In het hele pand kan je genieten van de Alpijnse gezelligheid.

4. Overdekte activiteiten

Een perfect dagje uit tijdens de regenachtige en koude winterdagen beleef je bij Playdôme Roosendaal. Al onze activiteiten zijn overdekt. Kom de regen en kou ontvluchten en waan je in een warme Alpijnse sfeer. Koop hier je tickets.

5. Centraal gelegen

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisure Park Roosendaal. Op een paar minuten lopen vind je een bushalte. Door de ligging aan de snelweg A17 zijn wij ook eenvoudig met de auto te bereiken. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

Een veilig uitje doen we samen! Wij doen er alles aan om jouw bezoek aan Playdôme Roosendaal op een veilige manier te laten verlopen.

Een dagje weg was nog nooit zo leuk!

Tafel reserveren