Activiteiten kerstvakantie Bergen op Zoom

Activiteiten kerstvakantie Bergen op Zoom

Twee weken lang elke dag open

Ben je op zoek naar activiteiten in de kerstvakantie in de omgeving van Zeeland? Bij Playdôme Roosendaal ben je dan aan het juiste adres! Tijdens de kerstvakantie zijn wij twee weken lang elke dag geopend. Het is dus elke dag mogelijk om activiteiten bij ons te komen doen. Zijn jullie op zoek naar activiteiten met actie? Ga dan lasergamen in de lasergame arena of wees de snelste coureur op de kartbaan. Zijn jullie toch meer op zoek naar activiteiten om samen te doen? Dat is ook zeker mogelijk! Probeer het hyperbowlen, shuffleboarden, escapebox of hakbijl gooien eens uit.

Geniet bij ons van de Alpijnse kerstsfeer

Tijdens de kerstvakantie hebben wij buiten een kerstplein. Op het kerstplein staat een stand waar warme chocomelk en glühwein te krijgen is. Je kan dit buiten opdrinken bij een vuurkorf en heerlijk onder een dekentje zitten. Zo geniet je optimaal van de Alpijnse kerstsfeer. Ook hebben wij binnen gezorgd voor een Alpijnse kerstsfeer. Aan het begin van het pand staat een wensboom waar jij een wens in kan hangen voor iemand anders. Misschien win je dan ook nog een leuke prijs voor iemand anders. Dus ben je nog op zoek naar activiteiten in de kerstvakantie in de omgeving van Bergen op Zoom? Bij Playdôme Roosendaal ben je dan aan het juiste adres!

Speciaal menu tijdens de kerstvakantie

Als je activiteiten komt doen in de kerstvakantie in de omgeving van Bergen op Zoom kan je in de pauze of tijdens de activiteiten genieten van een hapje en een drankje. Tijdens de kerstvakantie hebben wij een speciale menukaart met allerlei Alpijnse gerechten. Wil je tijdens de activiteiten genieten van een klein hapje? Geniet dan van onze borrelplank met heerlijke flammkuchen erop. Wil je liever een iets grotere maaltijd? Kies dan voor onze maaltijd vullende borrelplanken.

Reserveer je bezoek alvast!

Ben je enthousiast geworden? Reserveer dan nu alvast de activiteiten in de omgeving van Bergen op Zoom bij Playdôme Roosendaal! Doe dit tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in op de website of bel ons op +31 165 570 777. Tot in de kerstvakantie bij Playdôme Roosendaal

Kerstvakantie

Activiteiten kerstvakantie Roosendaal

Kerst

>
<

Tafelreservering