Activiteiten kerstvakantie Roosendaal

Activiteiten kerstvakantie Roosendaal

Twee weken lang elke dag open

Bent u op zoek naar activiteiten in de kerstvakantie in de omgeving van Roosendaal? Bij Playdôme bent u dan aan het juiste adres! Tijdens de kerstvakantie zijn wij twee weken lang elke dag geopend. Het is dus elke dag mogelijk om activiteiten bij ons te komen doen. Zijn jullie op zoek naar activiteiten met actie? Ga dan lasergamen in de vernieuwde lasergame area of wees de snelste coureur op de kartbaan. Zijn jullie toch meer op zoek naar activiteiten om samen te doen? Dat is ook zeker mogelijk! Probeer het hyperbowlen, funcurlen of hakbijl gooien eens uit.

Geniet bij ons van de Alpijnse kerstsfeer

Tijdens de kerstvakantie hebben wij buiten een kerstplein. Op het kerstplein staat een stand waar warme chocomelk en glühwein te krijgen is. U kunt dit buiten opdrinken bij een vuurkorf en heerlijk onder een dekentje zitten. Zo geniet u optimaal van de Alpijnse kerstsfeer. Ook hebben wij binnen gezorgd voor een Alpijnse kerstsfeer. Aan het begin van het pand staat een wensboom waar jij een wens in kan hangen voor iemand anders. Misschien win je dan ook nog een leuke prijs voor iemand anders. Dus bent je nog op zoek naar activiteiten in de kerstvakantie in de omgeving van Roosendaal? Bij Playdôme Roosendaal bent u aan het juiste adres.

Speciaal menu tijdens de kerstvakantie

Als je activiteiten komt doen in de kerstvakantie in Roosendaal kan je in de pauze of tijdens de activiteiten genieten van een hapje en een drankje. Tijdens de kerstvakantie hebben wij een speciale menukaart met allerlei Alpijnse gerechten. Wilt u tijdens de activiteiten genieten van een klein hapje? Geniet dan van onze snackplank met heerlijke flammkuchen erop. Wilt u liever een iets grotere maaltijd? Kies dan voor onze schnitzels die geserveerd kunnen worden met diverse sauzen.

Reserveer je bezoek alvast!

Ben je enthousiast geworden? Reserveer dan nu alvast de activiteiten in de omgeving van Roosendaal bij Playdôme! Doe dit tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Heb jij nog vragen? Vul het contactformulier in op de website of bel ons op +31 165 570 777. Tot in de kerstvakantie bij Playdôme Roosendaal

Kerstvakantie

Activiteiten kerstvakantie Roosendaal

Kerst

>
<

Tafel reserveren