BEDRIJFSBORREL ESSEN

Ben je van plan om een bedrijfsborrel te organiseren in de regio Essen? Met maar 20 minuten rijden met de auto ben je op jouw unieke locatie. Op deze pagina leggen we uit wat de verschillende mogelijkheden zijn binnen Playd么me Roosendaal. Wil je een maatwerk programma? Neem contact op met onze sales afdeling en zij helpen en denken graag met je mee!

HORECAMOGELIJKHEDEN

Binnen Playd么me Roosendaal zijn er verschillende opties om jouw bedrijfsborrel in de regio Essen onvergetelijk te maken. Om iedereen een onvergetelijke bedrijfsborrel te kunnen bieden hebben wij een uitgebreide drankenkaart. Hierbij kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vers getapte Warsteiner of een van onze Alpijnse cocktails. Neem met goed weer plaats in onze Biergarten en geniet van het zonnetje. Wist je dat je ook kan spijkerslaan in onze Biergarten? Kom snel een keer langs!

Voeg aan je bedrijfsborrel overheerlijke Alpijnse hapjes toe! Wij bieden verschillende opties aan die lekker zijn bij de vers getapte Warsteiner of Alpijnse cocktail. Ga jij voor een snack zoals chips met dips, Luxe Alpensnacks of een warme snackplank? Zijn er mensen met dieetwensen of allergie毛n in jouw gezelschap? Geen probleem! Laat het ons weten en we zorgen voor een gepast alternatief.

EVENEMENTEN

Combineer jullie bedrijfsborrel in regio Essen met een van onze evenementen. Iedere laatste zondag van de maand is het weer tijd voor Schnitzel Sonntag. Geniet 2 uur lang van onbeperkt schnitzels, toppings en bijgerechten.

Houdt jouw gezelschap wel van een feestje? Dan is het Apr猫s-ski bowlen het evenement voor jouw bedrijfsborrel. Elke laatste vrijdag van de maand is het weer tijd voor apr猫s-ski bowlen. Tijdens de activiteit hyperbowlen komt ons personeel langs met snacks van het huis en Schnaps.

In de zomer organiseren we ook een zomerborrel. Bekijk onze eventpagina om te zien wanneer de zomer dit jaar gepland staat! Zien wij jullie terug tijdens een van onze evenementen?

NEEM CONTACT OP

Neem met ons contact op om de mogelijkheden te ontdekken bij Playd么me Roosendaal voor een bedrijfsborrel in regio Essen. Vul je wensen in via het contactformulier of kom direct met ons in contact. Neem telefonisch contact op via +31 165 570 777 鈥 optie 2 of mail naar info@playdome.nl. Een bedrijfsborrel was nog nooit zo leuk!

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren