Bedrijfsborrel Noord-Brabant

BEDRIJFSBORREL NOORD-BRABANT

Zoek je nog een locatie om jouw bedrijfsborrel in Noord-Brabant te houden? Bij Playd么me in Roosendaal is het mogelijk om jouw bedrijfsborrel te combineren met verschillende activiteiten. Playd么me Roosendaal is gevestigd aan de snelweg A17 en A58. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en Zevenbergen. Kom snel een keer langs!

HORECAMOGELIJKHEDEN

Bij Playd么me Roosendaal is het mogelijk om binnen en buiten jouw bedrijfsborrel in Noord-Brabant te houden. In het pand bevindt zich een verhoogde bowlingvlonder waarbij er uitzicht is over de hyperbowlbanen. Buiten achter ons pand bevindt zich de Playd么me Biergarten. Geniet in de zon van een heerlijke Warsteiner met uitzicht op onze eigen Alpenweide. Bekijk hier onze uitgebreide drankenkaart. Mocht je willen genieten van een van onze borrelhapjes, zijn deze natuurlijk ook gewoon te bestellen. Combineer jouw drankje met Luxe Alpensnacks, warme snackplank of chips met dips.

Na de borrel nog een diner toevoegen? Dat is zeker mogelijk. We hebben verschillende groepsmenu鈥檚 voor groepen vanaf 10 personen aan. Bekijk hier onze mogelijkheden.

SCHNITZEL SONNTAG

Combineer jouw bedrijfsborrel in Noord-Brabant met Schnitzel Sonntag. Elke laatste zondag van de maand kan je genieten van 2 uur lang van onbeperkte schnitzels, toppings en bijgerechten. De muziek zal de avond nog gezelliger maken. Wist je dat je zelf inspraak hebt op de keuze van de muziek? Met de Jukebox app kan jij jouw verzoeknummer in de lijst zetten.

Liever een ander evenement van Playd么me Roosendaal bezoeken in combinatie met de bedrijfsborrel? Bekijk hier alle events!

SPECIAAL VOOR JOUW GEZELSCHAP

Zoek jij een mogelijkheid waarbij je jouw bedrijfsborrel in Noord-Brabant kan combineren met het exclusief afhuren van alle activiteiten? Dan is Playd么me Exclusief hetgeen wat jij zoekt! Tijdens Playd么me Exclusief kunnen alle activiteiten op inloop gespeeld worden en dit alleen voor jouw gezelschap. Zo hoeft er van tevoren geen keuzes gemaakt te worden en kan iedereen spelen wat hij of zij wil doen. Ideaal voor grote gezelschappen vanaf 75 personen.

NEEM CONTACT OP

Ontdek alle mogelijkheden voor een bedrijfsborrel in Noord-Brabant bij Playd么me Roosendaal en neemt contact op. Vul je wensen in via het contactformulier of kom direct met ons in contact. Neem telefonisch contact op via +31 165 570 777 of mail naar info@playdome.nl. Een bedrijfsborrel was nog nooit zo leuk!

Een offerte ontvangen?

Vul het formulier in!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren