Bedrijfsborrel Zevenbergen

BEDRIJFSBORREL ZEVENBERGEN

Staat er binnenkort een bedrijfsborrel in regio Zevenbergen gepland maar ben je nog op zoek naar een locatie? Bij Playd么me Roosendaal vind je de juiste combinatie tussen teambuilding en ontspanning. Binnen een kwartiertje rijden met de auto heb je jouw unieke borrel locatie gevonden.

BORRELEN

Een uitgebreide horeca is een must voor een bedrijfsborrel in regio Zevenbergen. Onze horeca is volledig ingericht met het Alpijnse thema. Begin de borrel met een ontvangst met een apfelstrudel en een bakje Kaffeetier koffie. Tijdens de borrel kunnen we verschillende snacks serveren en kunnen de biertjes van de tap besteld worden!

ACTIVITEITEN

Bij Playd么me Roosendaal zijn er verschillende mogelijkheden om jouw bedrijfsborrel in regio Zevenbergen nog completer te maken. Door het toevoegen van een van onze activiteiten beleef je een unieke bedrijfsborrel. Werk samen en haal de winst binnen tijdens de activiteiten lasergamen en shuffleboarden. Weet jij het gaspedaal net iets te goed te vinden? Laat je kunsten zien tijdens het playkarten. Gooi met het hakbijl gooien het meeste in de roos! Of laat tijdens het hyperbowlen zien dat jij een echte winnaar bent!

Of combineer verschillende activiteiten met elkaar en ga voor een maatwerkprogramma. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen biedt Playd么me Roosendaal ook speciale groepsdiners aan. Met deze diners heb jij een onbezorgde dag en keer je met een volle buik terug naar huis.

ALPIJNS THEMA

Binnen het pand van Playd么me Roosendaal is het Alpijnse thema overal te herkennen. Zo kan je aan de bar zitten in een skilift terwijl je proost met een Warsteiner pils. De uitleg van het lasergamen wordt door middel van een hologram in een gondel gehouden en speel je een potje hyperbowlen met uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis.

NEEM CONTACT OP

Wil meer weten over de mogelijkheden binnen Playd么me Roosendaal voor een bedrijfsborrel in regio Zevenbergen? Vertel al je wensen bij het invullen van ons contactformulier. Kom je liever direct met ons in contact? Neem contact op via de mail info@playdome.nl of bel naar +31 165 570 777-optie 2. Maak jouw bedrijfsborrel onvergetelijk bij Playd么me Roosendaal.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!