Bedrijfsuitje Halsteren

Bedrijfsuitje Halsteren

Ben jij een locatie aan het zoeken voor jouw bedrijfsuitje in regio Halsteren? Dan ben je bij Playd么me Roosendaal aan het juiste adres. Met maar 20 minuten rijden met de auto ben je gearriveerd op de locatie waar je een onvergetelijk uitje kan beleven. Lees hieronder over de verschillende mogelijkheden binnen Playd么me Roosendaal.

聽Stel je eigen programma samen

Bij Playd么me Roosendaal zijn alle facetten aanwezig om een geslaagd bedrijfsuitje in regio Halsteren te organiseren. Wil jij 茅茅n of juist meerdere activiteiten doen tijdens jouw bedrijfsuitje? Bij Playd么me Roosendaal is er veel mogelijk. Kies voor een maatwerkprogramma en doe bijvoorbeeld minimaal 3 activiteiten. Ook biedt Playd么me Roosendaal verschillende arrangementen aan die erg geschikt zijn voor een bedrijfsuitje, zoals:

馃幊 Playd么me arrangement: 2 sessies playkarten + 1 uur hyperbowlen + schnitzel diner
馃獡 Hakbijl en funcurling arrangement: 30 minuten hakbijl gooien + 30 minuten funcurling
馃弾 Hakbijl & kart arrangement: 30 minuten hakbijl gooien + 2 sessies playkarten + warme snackplank

Groot gezelschap

Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje in regio Halsteren met een groot gezelschap? Bij Playd么me Roosendaal hebben wij een arrangement wat uitermate geschikt hiervoor is. Voor grote groepen bieden wij het arrangement genaamd Playd么me Exclusief aan. Gedurende dit arrangement worden alle activiteiten voor 2 uur lang exclusief voor jouw bedrijfsuitje afgeboekt. Playd么me Exclusief is geschikt voor groepen vanaf 75 personen.

Horecamogelijkheden

Kan een drankje niet ontbreken bij jouw bedrijfsuitje in regio Halsteren? Voor het aanbieden van drankjes hebben wij verschillende mogelijkheden. Vind je het belangrijk om overzicht te behouden werk dan met onze consumptiemunten. Wil jij zorgen dat niemand iets te kort komt? Dan is de optie drankafkoop wellicht beter geschikt voor jullie bedrijfsuitje. De laatste optie is drankjes op basis van nacalculatie. Zo kan iedereen bestellen wat hij of zij wilt en de rekening wordt voor vertrek afgerekend.

Wil je graag tijdens jouw bedrijfsuitje genieten van een diner? Speciaal voor groepen vanaf 10 personen bieden wij verschillende groepsdiners aan. Geniet van ons Schnitzel diner of het uitgebreide Playd么me diner. Tijdens de activiteiten kan je genieten van verschillende snacks zoals:

馃エ Chips met dips
馃エ Luxe alpensnacks
馃エ Warme snackplank
馃エ Luxe borrelplank

Neem contact op

Wil je alle mogelijkheden ontdekken voor een bedrijfsuitje in de regio Halsteren? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Liever gelijk in contact komen? Bel naar +31 0165 570 777 of stuur ons een mail info@playdome.nl. Een bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Veel gestelde vragen

Are you ready to play?

d

Ja, wanneer wij een event hebben is het zeker mogelijkheid om het bedrijfsuitje op deze datum te plannen. Sommige van onze events zijn daar juist uitermate voor geschikt. Kom met jouw groep langs bij Schnitzel Sonntag! Of krijg het ultieme Apr猫s-ski gevoel tijdens het Apr猫s-ski bowlen. Bespreek de beschikbaarheid met onze salesmedewerkster.

We hebben verschillende mogelijkheden om de drankjes bij ons af te kopen. Zo kun je bij ons werken met consumptiemunten of drankafkoop.
Voor de drankafkoop zijn er twee verschillende mogelijkheden, namelijk Drankafkoop Basis en Drankafkoop All-in. Beide zijn per uur af te nemen.

Drankafkoop Basis houdt in:

馃嵒Koffie/ thee/ fris/ huiswijn en pils
馃嵒Alle warme dranken m.u.v. speciale latte’s, chocomelk met slagroom en/of rum, j盲gerthee en gluhwein
馃嵒Alle frisdranken m.u.v. verse jus
馃嵒Bier: Warsteiner 0,3, Warsteiner 0% 0,3, weizen 0,3 | alle radlers & 0.0% bieren | Liefmans
馃嵒 Alle 4 de huiswijnen (zoet wit, Sauvignon, rode wijn en ros茅)

Drankafkoop All-in zegt het al, hieronder vallen alle dranken die bij ons op de kaart staan.

Je kunt de prijzen opvragen bij onze medewerk(st)ers!

In sommige gevallen, kunnen wij zeker een uitzondering maken in onze openingstijden. Mochten jullie als bedrijf interesse hebben om op een maandag of dinsdag langs te komen, neem contact op met onze salesafdeling. Zij kijken graag met je mee naar de diverse mogelijkheden.

Het is mogelijk om tijdens de baanactiviteiten te eten en te drinken. Bij de activiteiten lasergamen en playkarten, kan er in de pauze tussen de sessies door wat gedronken worden.

Let wel op! Playd么me hanteert voor en tijdens al haar activiteiten een zero tolerance beleid betreft alcohol en andere verdovende middelen. Toegang tot deze activiteiten zal worden ontzegd.

Playd么me Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playd么me Roosendaal: door de ligging aan de snelweg A17 en A58 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde, naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.聽Bij Playd么me zijn er ook 3 laadpalen met aan weerszijden 2 oplaadpunten aanwezig!

Adres Playd么me Roosendaal 鈥 De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Met het openbaar vervoer naar Playd么me Roosendaal: neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playd么me. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

 

Ben je de aangewezen persoon om een bedrijfsuitje te organiseren en wil je een uitje plannen bij Playd么me Roosendaal? Vul het contactformulier聽in en de afdeling sales neemt contact met je op. Allereerst bespreken we de wensen met elkaar door. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een passend (op maat gemaakt) voorstel maken. Daarbij kunnen we ook een vrijblijvende optie plaatsen op de voorkeursdatum. Indien de offerte helemaal naar wens is dien je de bevestigingspagina te ondertekenen en terug te sturen. Wij zullen jullie uitje definitief vastleggen in ons systeem.

Mocht je het prettig vinden om eerst op locatie te komen kijken dan ben je van harte welkom! We leiden je graag rond. Neem hiervoor contact met ons op.

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Playd么me. In de toekomst worden er vergaderzalen gerealiseerd. Op dit moment heeft Playd么me een aantal kleine ruimtes waar je, afgezonderd van andere gasten, met je gezelschap kunt overleggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja dat is zeker mogelijk! Wij hebben verschillende activiteiten onder 茅茅n dak. Voor een grotere groep kunnen wij bijvoorbeeld een keuzeprogramma of een roulatieprogramma maken. Daarnaast hebben we voor groepen vanaf +/- 75 personen ook het arrangement Playd么me Exclusief, oftewel alle activiteiten 2 uur lang onbeperkt en exclusief voor jouw gezelschap. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Ja, het is mogelijk om vooraf op factuur te betalen. De betaling dient dan uiterlijk op de dag van het uitje bij ons binnen te zijn. Het is niet mogelijk om achteraf per factuur te betalen.

Daltijden = maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Piektijden = vrijdag t/m zondag, herfst- en kerstvakantie.

Tafel reserveren