Bedrijfsuitje Zevenbergen

BEDRIJFSUITJE ZEVENBERGEN

Plan jij een bedrijfsuitje in de regio Zevenbergen? Playd么me Roosendaal is de unieke locatie die jij zoekt! Door onze verschillende activiteiten en horecamogelijkheden onder 茅茅n dak zullen al je wensen in vervulling gaan. Daarnaast is Playd么me Roosendaal goed bereikbaar en kun je er al binnen 20 min zijn!

5 ACTIVITEITEN ONDER EEN DAK

Zoek jij een uitje waarbij je verschillende activiteiten kan doen tijdens jouw bedrijfsuitje in de regio Zevenbergen? Playd么me Roosendaal heeft maar liefst vijf verschillende activiteiten in het pand zitten. Cre毛er een echt teamgevoel door samen te werken tijdens het lasergamen en het funcurlen. Ben je benieuwd of er stoere houthakkers in jouw team zitten? Probeer dan de activiteit hakbijl gooien? Wil je een keer wat anders proberen dan het traditionele bowlen? Het hyperbowlen is hetgeen wat jouw wens in vervulling laat gaan, met talloze minigames hoef jij je nooit te vervelen! Tijdens het playkarten kan je zien hoe jouw collega鈥檚 reageren onder hoge druk.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Een hapje en een drankje kan natuurlijk niet ontbreken bij jouw bedrijfsuitje in de regio Zevenbergen. Tijdens de activiteiten is het mogelijk om te genieten van de verschillende drankjes van de drankenkaart van Playd么me. Ook kunnen er verschillende hapjes besteld worden tijdens de activiteiten, tijdens het pauzemoment of tijdens een borrelmoment. Bestel onze heerlijke chips met dips. Spreekt een warm borrelhapje je wat meer aan? Dan zijn de Luxe Alpensnacks of de warme snackplank de hapjes die bij jouw gezelschap passen.

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen biedt Playd么me Roosendaal speciale groepsdiners aan. Met deze diners heb jij een onbezorgde dag en keer je met een volle buik terug naar huis.

BIERGARTEN

Tijdens jouw bedrijfsuitje in de regio Zevenbergen kan je in de zomermaanden ook genieten van het zonnetje bij Playd么me Roosendaal. Tijdens de lente en zomermaanden kan jij met je gezelschap plaatsnemen in de Playd么me Biergarten. De Biergarten is gevestigd achter het pand en heeft vanaf 11 uur zon. Op ons terras zit je in de middag en avond heerlijk in de zon en kan je genieten van jouw welverdiende hapje en drankje.

NEEM CONTACT OP

Sta je in de startblokken om jouw bedrijfsuitje in de regio Zevenbergen te gaan plannen? Wil je gelijk antwoord op je vragen? Bel naar 0165 570 777 of stuur ons een mail info@playdome.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier. Hopelijk zien we elkaar snel bij jouw bedrijfsuitje!

Een offerte ontvangen?

Vul het formulier in!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren