Binnenactiviteiten in Brabant

🌧️ Dingen om te doen als het regent: Activiteiten voor binnenplezier

Geen zin om binnen te zitten als het regent? Geen zorgen! Bij Playdôme Roosendaal vind je een overvloed aan indooractiviteiten om je dag op te fleuren, ongeacht het weer buiten. Stap binnen en laat je verrassen door een wereld van avontuur en plezier, zelfs als de regen met bakken uit de lucht valt!

Ontsnap aan de grijze wolken en ontdek onze indoor kartbaan, waar je in onze elektrische karts op topsnelheid door de bochten scheurt en de adrenaline door je aderen voelt stromen. Of ga de strijd aan in onze lasergame arena, een sneeuwstorm is onderweg waardoor jullie vast komen te zitten en er is maar plaats voor één team terug in de helikopter. Liever iets rustigers? Neem dan een bowlingbal en laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen!

Activiteiten als het regent: Volop plezier zonder nat te worden!

Maar dat is nog niet alles! Voeg wat pit toe aan je dag met onze vernieuwde activiteit: hakbijl gooien! Op elke hakbijlbaan worden 12 verschillende spellen geprojecteerd, hierdoor zijn er nieuwe spelvarianten toegevoegd aan het hakbijl gooien. Reserveer vandaag nog jouw plekje en ontdek waarom Playdôme Roosendaal dé bestemming is voor indoor plezier in Brabant!

Maar wacht, er is meer! Voor degenen die houden van een echte uitdaging, bieden we ook onze EscapeBoxen aan. Werk samen met je team om puzzels op te lossen, codes te kraken en andere spellen te spelen  voordat de tijd om! Beat the box, hoeveel Escapeboxen kraak jij binnen het uur?

Binnenactiviteit in Brabant: Playdôme Roosendaal

Waarom wachten op beter weer als je binnen net zoveel plezier kunt hebben? Bezoek Playdôme Roosendaal, dé bestemming voor indoor entertainment in Brabant. Met 6 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen. En het beste van alles? Het weer kan ons niet tegenhouden!

Wacht niet langer en maak van je regenachtige dag een dag om nooit te vergeten! Reserveer vandaag nog jouw plekje en beleef een dag vol avontuur, ongeacht het weer buiten! 🌟

Tafelreservering