22 verschillende spelvarianten op het bowlen

Bij Playdôme Roosendaal kan je op verschillende manieren bowlen! Met 22 verschillende varianten op het klassiek bowlen, waarbij het klassiek bowlen ook 1 van de spelvarianten is, ben je eigenlijk na één of twee uur nog niet uitgespeeld.

De 22 spelvarianten op het bowlen zijn:

Hyperbowling
🎳HyperBowl
🎳
HyperBowl Pro
🎳
HyperSquad
🎳
HyperActive

Bowlen met een thema
🎳Theme bowling (14 verschillende thema’s)

Mad Games
🎳 Battle of the lanes
🎳
Bowlinn hood
🎳
Character factory
🎳
Monster factory

Hyperbowling

Bij HyperBowl, HyperBowl Pro, HyperActive en HyperSquad worden de bumpers onderdeel van het spel. Bij de eerste drie spellen gooi je per beurt één bal richting de bumpers en op basis van de kleur waarop je gooit en het aantal kegels dat je omgooit, wordt jouw score bepaald!

HyperActive wordt nog een stuk uitdagender door de snel wisselende targets op de bumpers. Het laatste spel, HyperSquad, wordt gespeeld in twee teams en elk team kiest hierbij een eigen kleur.

Waar bij de eerste drie spellen de kleuren al op de bumpers staan, moet tijdens HyperSquad ‘territorium’ veroverd worden door de nog niet verlichte bumperonderdelen te raken!

Bowlen met een thema

Theme bowling is het ‘’normale’’ bowlen, maar dan met 14 verschillende thema’s op het scorescherm. Tijdens thema bowling krijgt iedere speler per beurt twee keer de kans om zoveel mogelijk kegels om te gooien.

Mad Games

Battle of the lanes, Bowlinn hood, Character factory en Monster factory zijn de vier games waar je uit kan kiezen tijdens het bowlen bij Playdôme Roosendaal.

Kies voor Battle of the lanes, want tijdens dit spel moet je het kasteel van de tegenstander vernietigen. Het aantal omgegooide kegels bepaalt de geworpen stenen en de hoeveelheid schade die wordt toegebracht door de tegenstanders.

Kom ‘’Bowlinn hood’’ spelen en, zoals de naam van het spel, Bowlinn hood, al doet vermoeden, doe je tijdens dit spel mee aan een boogschietwedstrijd.

Tijdens Character factory en Monster factory creëer je jouw eigen personage of monster op de banen terwijl je bowlt! Elke bal geeft je een nieuwe, gekke functie voor je personages. Met dit spel train je niet alleen je bowlingvaardigheid, maar ook je lachspieren.

Ben jij er na deze blog uit voor welke spelvariant jij gaat? 🎳

Hyperbowl & hakbijl gooien groepsarrangement

Tafel reserveren