Bowlen in omgeving Noord-Brabant

BOWLEN IN OMGEVING NOORD-BRABANT

Bowlen in omgeving Noord-Brabant met uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis! Lijk dat je wel wat? Kom dan naar Playd么me Roosendaal. Door de ligging aan de snelweg A17 zijn we eenvoudig met de auto bereikbaar. Koop hier alvast je tickets voor jouw bowlingbaan.

NET EVEN ANDERS

Met het traditionele bowlen ben je vast bekend, maar heb je ook al kennisgemaakt met de nieuwe variant: hyperbowlen? Tijdens deze spelvariant zijn de bumpers onderdeel van het spel. Raak met de bowlingbal de kleurrijke targets voordat de pins worden geraakt. Zo vermenigvuldig je de score met x2, x3, x5 of zelfs x10. Het hyperbowlen bevat meerdere spellen met diverse moeilijkheidsgraden. Wil je nog meer weten over het hyperbowlen? Klik dan hier voor meer informatie. Mocht je liever traditioneel willen bowlen kan dat ook!

Wij beschikken over 10 bowlingbanen waar je met maximaal 6 personen per baan kan bowlen. Ideaal voor een groot gezelschap. Zo kan iedereen tegelijk spelen. Voor welke variant ga jij? Bowlen in omgeving Noord-Brabant was nog nooit zo leuk!

BCM DESIGN AWARDS 2021

Iets waar wij enorm trots op zijn is dat Playd么me Roosendaal de prijs van Best new International Hybrid Interior heeft mogen ontvangen. Begin 2022 werd Playd么me Roosendaal genomineerd voor de BCM Design Awards 2021. Voor meer informatie hierover kan je het offici毛le persbericht hier bekijken.

AANBOD

Wil je naast het bowlen in omgeving Noord-Brabant ook nog iets anders doen? Naast het bowlen hebben wij ook nog vijf andere activiteiten, namelijk: shuffleboarden, hakbijl gooien, lasergamen en playkarten.

Geniet voor of na de activiteiten van een drankje en hapje in ons restaurant of met lekker weer in onze Biergarten! Bekijk nu de menukaart of drankenkaart.

RESERVEER NU JE DAGJE WEG

Bowlen in omgeving Noord-Brabant kan bij Playd么me Roosendaal. Ben jij enthousiast geraakt van het hyperbowlen of ben je benieuwd naar onze andere activiteiten/ Boek dan nu je dagje weg en koop je tickets hier! Mocht je

een last-minute reservering willen maken, neem dan contact met ons op via info@playdome.nl of +31165 570 777. Let鈥檚 Play!

Bowlen Noord-Brabant

Bowlen Noord-Brabant

Bowlen Noord-Brabant

>
<