Cocktails met o.a. Limoncello Spritz, Pornstar Martini en nog veel meer..

In onze RoosenAlm kun je niet alleen genieten van borrelplanken, maar ook van onze lekker cocktails, zoals een Limoncello Spritz of een Pornstar Martini! Cocktails drinken was nog nooit zo leuk bij de RoosenAlm! 馃嵏 Wij hebben op onze drankenkaart maar liefst 10 verschillende cocktails, verdeeld onder 3 verschillende categorie毛n.

Gin-tonic cocktails

Onder de categorie gin-tonic cocktails hebben we 2 verschillende varianten:

馃嵏Gondelgin

馃嵏 Gin o鈥檆lock

De gondelgin is een zoete cocktail, gegarneerd met rood fruit. De gin o鈥檆lock is een droge cocktail, gegarneerd met komkommer.

Lekkere cocktails

Onder de categorie lekkere cocktails hebben we 6 verschillende varianten:

馃嵏 Aperol Spritz

馃嵏 Hausgemachte Hugo

馃嵏 Limoncello Spritz

馃嵏 Pornstar Martini

馃嵏 Mojito

馃嵏 Kokomo 鈥sst dit is Playd么me鈥檚 favoriete cocktail 馃槈

Al deze cocktails worden met veel liefde gemaakt door ons bar personeel. Kun je niet kiezen uit al deze lekkere cocktails? Kies dan voor de favoriet van Playd么me of vraag aan het personeel welke zij aanraden. 馃槈

Virgin cocktails

Onder de categorie 0.0 cocktails hebben we 2 verschillende varianten:

馃嵏 Mojito Peach 0%

馃嵏 Almhug 0%

2 lekker verfrissende cocktails om van te genieten in de zomer op ons terras! 鈽 Wil je tijdens de cocktails ook nog genieten van iets lekkers? Dat kan zeker! Wij hebben namelijk een lekkere en uitgebreide speckstube kaart. Ben jij een liefhebber van een lekkere bittergarnituur? Kies dan zeker onze warme snackplank met maar liefst 25 snacks! 馃崵 Of ben jij meer fan van loaded fries? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Wij hebben namelijk 3 verschillende soorten loaded fries:

馃崯 Loaded fries met truffelmayonaise

馃崯 Loaded fries met kerriemayonaise

馃崯 Loaden fries met uitgebakken spek en baconsaus

Zo staat er nog veel meer lekkers op onze speckstube kaart! Ben jij benieuwd wat er nog meer op staat of weet jij al welke cocktail jij deze zomer op ons terras gaat bestellen? Maak dan snel je reservering voor 1 van onze activiteiten of voor een tafeltje om te borrelen of eten. Alles is bij ons mogelijk! Hopelijk tot snel in onze RoosenAlm! 馃嵏馃嵒馃嵔

Biergarten - snackplank

Terras Roosendaal

Terras Roosendaal

>
<