Dagje uit tijdens de kerstvakantie

DAGJE UIT TIJDENS DE KERSTVAKANTIE

De kerstvakantie komt er weer aan! Het ideale moment om er lekker op uit te gaan met het gezin. Kom naar Playd么me Roosendaal! Een activiteitencentrum in Roosendaal waar genoeg te doen is voor het hele gezin. Op deze pagina geven we jou 3 redenen om vandaag nog het leukste聽dagje uit聽te plannen.

ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD

Breng je een bezoek aan Playd么me Roosendaal, dan word je verrast door zes activiteiten. Er is voor ieder wat wils. Speel het spel hyperbowlen, een variant van klassiek bowlen waarbij de bumpers onderdeel zijn van het spel. Kom zoveel mogelijk boxen kraken bij de EscapeBox in de gletsjer of haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien聽(16+). Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Laat zien wat je kan tijdens het聽karten聽op onze kartbaan. Of ga de uitdaging aan met jouw familie tijdens een potje聽lasergamen.

BLIJF LEKKER ETEN IN ONZE HORECA

Wist je dat Playd么me Roosendaal ook een eigen restaurant heeft? Maak het dagje weg compleet en bezoek ons restaurant. Ga voor de specialiteit van onze kok, borrelplanken. Smul bijvoorbeeld van onze Kirchberg vleesplank, de Serfaus bretzelplank of de Westendorf Schnitzel plank. Bekijk聽hier聽de uitgebreide menukaart!

HET DAGJE WEG GAAT ALTIJD DOOR

Of het nu gaat regenen of stormen, het dagje weg naar Playd么me Roosendaal kan altijd doorgaan! Onze activiteiten zijn namelijk overdekt, zodat je niet thuis hoeft te blijven. Gaat de zon schijnen en wil je genieten van het winterse weer? Ook in december zijn wij het juiste adres voor jullie dagje weg. Neem vooraf, tijdens of na afloop van de activiteiten plaats in de Playd么me Biergarten. De Biergarten is een terras gelegen in ons sfeervolle restaurant.

Heb je vrijdag 5 januari niks te doen? Kom dan naar onze nieuwjaarborrel van Playd么me Roosendaal. Ontvangst is met een glaasje Cava van het huis. 馃 Toegang tot de nieuwjaarsborrel is GRATIS en wanneer je vooraf via de website een聽warme snackplank聽reserveert, krijg je van ons 50% korting op de warme snackplank. Dus trommel je vrienden of collega鈥檚 op en kom 2024 feestelijk inluiden bij ons. Je kan de nieuwsjaarborrel natuurlijk ook combineren met een activiteit naar keuze. 馃嵕

KOM LANGS!

Dus ben je op zoek naar het leukste dagje weg in de kerstvakantie? Plan dan zeker een bezoek naar Playd么me Roosendaal tijdens onze ruime聽openingstijden. Koop聽hier聽je tickets of neem contact met ons op via聽info@playdome.nl,聽+31 165 570 777聽of onderstaand contactformulier. Tot snel!

Dagje weg Noord-Brabant

Dagje weg Noord-Brabant

>
<

Tafelreservering