Dagje weg Noord-Brabant

DAGJE WEG NOORD-BRABANT

Ben je op zoek naar een leuk dagje weg in Noord-Brabant? Of je nu een dagje weg voor familie, vrienden, kennissen of collega’s wilt organiseren, Playd么me Roosendaal is de leukste locatie voor ieder gezelschap. In ons pand zijn vijf activiteiten gevestigd. De diverse horecamogelijkheden maken het concept compleet.

VIJF UNIEKE ACTIVITEITEN

Een compleet dagje weg in Noord-Brabant, wat wil je nog meer? Kom samen genieten van alles wat Playd么me Roosendaal te bieden heeft.

馃Funcurlen

馃獡Hakbijl gooien

馃幊Hyperbowlen

馃敨Lasergamen

馃弾锔Playkarten

De bekende vrijetijdsactiviteiten zijn in een nieuw jasje gestoken. Hoe cool! De curlingstenen worden teruggeschoven door bezems die naast de baan staan. Naast het traditioneel bowlen kan je ook hyperbowlen. Een spel waarbij de bumpers onderdeel zijn van het spel. Ga je lasergamen? Dan kan je een instructie verwachten door middel van een hologram. En de geur van benzine en het geluid van motoren is verleden tijd tijdens het elektrisch karten.

Met de combinatie van bovengenoemde vijf activiteiten is de locatie perfect geschikt voor ieder gezelschap van jong tot oud. Tip! Combineer meerdere activiteiten met elkaar voor een volledig dagje weg in Roosendaal. Geniet tijdens het dagje weg van het Alpijnse eten en drinken in onze horeca.

HORECA

Het is ook mogelijk om tijdens jouw dagje weg in Noord-Brabant een hapje te eten in ons sfeervolle restaurant. Op de kaart taan verschillende Alpijnse gerechten en verschillende Alpijnse dranken. Dit is uniek in de omgeving en een keer wat anders dan een normaal restaurant. Het is ook mogelijk om tussen het hyperbowlen door te genieten van een heerlijke snackplank bereid door onze chef-kok met een biertje van Warsteiner erbij. Zo kunnen de gasten die niet aan de beurt zijn even uitrusten en genieten van een lekkere snack.

RESERVEER JOUW BEZOEK

Het leukste dagje weg beleef je bij Playd么me Roosendaal. Kom in contact met ons door te bellen naar +31 165 570 777, stuur een mail naar info@playdome.nl of vul onderstaande contactformulier in.

Hebben we je overtuigd en kan je niet wachten om ons te bezoeken? Reserveer dan hier jouw bezoek. Een dagje weg in Roosendaal was nog nooit zo leuk!

Dagje weg Noord-Brabant

Dagje weg Noord-Brabant

>
<

Tafelreservering