Dagje weg Roosendaal

Dagje weg Roosendaal

Ben je op zoek naar een dagje weg in Roosendaal? Of je nu een dagje weg voor familie, vrienden, kennissen of collega鈥檚 wilt organiseren, Playd么me Roosendaal is de leukste locatie voor ieder gezelschap. In ons pand zijn vijf activiteiten gevestigd. De diverse horecamogelijkheden maken het concept compleet.

Vijf unieke activiteiten

Een compleet dagje weg in Roosendaal, wat wil je nog meer? Kom samen genieten van alles wat Playd么me Roosendaal te bieden heeft:

De bekende vrijetijdsactiviteiten zijn in een nieuw jasje gestoken. Hoe cool! De curlingstenen worden teruggeschoven door middel van een robot. Naast het traditioneel bowlen kan je ook hyperbowlen. Een spel waarbij de bumpers onderdeel zijn van het spel. Ga je lasergamen? Dan kan je een instructie verwachten door middel van een hologram. En de geur van benzine en het geluid van motoren is verleden tijd tijdens het elektrisch karten.

Met de combinatie van bovengenoemde vijf activiteiten is de locatie perfect geschikt voor ieder gezelschap van jong tot oud. Tip! Combineer meerdere activiteiten met elkaar voor een volledig dagje weg in Roosendaal. Geniet tijdens het dagje weg van het Alpijnse eten en drinken in onze horeca.

Centraal gelegen

Het pand van Playd么me Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal, aan de snelweg A17. Vanuit Breda is het een afstand van ongeveer 20 minuten rijden en vanaf Antwerpen 30 minuten. Met deze locatie zijn we perfect bereikbaar vanuit alle hoeken voor een dagje weg in Roosendaal. Parkeren bij Playd么me Roosendaal is gratis.

Kom je liever met het openbaar vervoer? Dat is prima mogelijk. Lees onze tips voor het reizen met het openbaar vervoer in de FAQ.

Reserveer jouw bezoek

Het leukste dagje weg beleef je bij Playd么me Roosendaal. Kom in contact met ons door te bellen naar +31 165 570 777, stuur een mail naar info@playdome.nl of vul onderstaande contactformulier in.

Hebben we je overtuigd en kan je niet wachten om ons te bezoeken? Bestel dan hier je tickets. Een dagje weg in Roosendaal was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Dagje weg Roosendaal

Dagje weg Roosendaal

Dagje weg Roosendaal

>
<
Tafel reserveren