Een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin!

Een onvergetelijk avontuur voor het hele gezin!

Bij Playdôme hebben we buiten de normale sessies ook familiesessies. Met speciale inzetzitjes, nekbanden, een aangepaste snelheid en een prijsuitreiking voor de dapperste coureurs, biedt Playdôme Roosendaal een onvergetelijke ervaring voor gezinsuitjes en familiedagen.

De perfecte uitrusting voor veilige ritten

Bij Playdôme Roosendaal begrijpen we het belang van veiligheid, vooral als het gaat om jongere coureurs. Daarom stellen we speciale inzetzitjes beschikbaar, zodat zelfs de kleinsten, met een minimale lengte van 1.40 meter, kunnen genieten van een rit vol adrenaline. Deze inzetzitjes zijn ontworpen met het oog op comfort en veiligheid, zodat jij je als ouder geen zorgen hoeft te maken over jouw kids terwijl jullie samen plezier beleven op de baan.

Aangepaste snelheid

Om de ervaring nog beter af te stemmen op kids en volwassenen, worden de karts tijdens familiesessies ingesteld op een lagere snelheidsstand (stand 2). Dit zorgt ervoor dat de jonge coureurs in een veilige en beheersbare omgeving kunnen racen, terwijl ze toch de sensatie van snelheid en competitie ervaren. Deze aangepaste snelheid stellen kids, en misschien ook de volwassenen 😉, in staat om hun vaardigheden te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen.

Wie is de winnaar?

Een ander leuk aspect van de familiesessies bij Playdôme Roosendaal is de prijsuitreiking (tegen een meerprijs). Na afloop van de sessies worden de resultaten bijgehouden en kunnen de allerstoerste kids in het gezelschap beloond worden met een prijs. Dit maakt de sessie niet alleen een spannend avontuur, maar ook een leuke competitie tussen families en gezinnen. Het is een geweldige manier om het gezinsuitje of familiedag op een positieve en spannende manier af te sluiten.

Kom langs!

Kortom, als je op zoek bent naar een leuk en avontuurlijk uitje voor het hele gezin, dan zijn de familiesessies bij Playdôme Roosendaal een fantastische optie. Met speciale inzetzitjes, een lagere stand en een prijsuitreiking voor de dappere kids binnen het gezin, is er voor iedereen wat te beleven. Boek dus snel een familiesessie en ervaar het plezier van het karten zelf!

Tijd voor een drankje

Sluit deze gezellige dag af in onze Biergarten voor een welverdiend verkoelend drankje! In onze Biergarten is er genoeg ruimte voor de kids om de energie die nog over is, kwijt te raken. Zo staat er een ingegraven trampoline waar ze gezellig met zijn allen kunnen spelen. Zo kan jij als ouder genieten van het zonnetje terwijl jouw kids spelen in een veilige omgeving.

Tafelreservering