Ervaar Axe Throwing bij Playdôme Roosendaal

Wil je een onvergetelijke ervaring beleven? Probeer dan onze vernieuwde axe throwing bij Playdôme Roosendaal! Bij ons kun je genieten van een unieke en opwindende activiteit: hakbijl gooien i.c.m. 12 verschillende spellen! En het beste van alles, we zijn de enige locatie in Nederland die geprojecteerde spellen op de hakbijlschijven aanbiedt. 🤩

Nieuwe dimensie aan bijl gooien

Bij Playdôme Roosendaal hebben we het bijl gooien naar een hoger niveau getild! Onze vernieuwde hakbijlbanen bieden een scala aan nieuwe spelvarianten, dankzij de projectie van verschillende spellen op de hakbijlschijven. Of je nu een beginner bent of een ervaren bijlwerper, er is voor elk wat wils! Hieronder zie je welke spellen wij allemaal aanbieden:

🎯 Hakbijl gooien – algemeen

🎯 Boter, kaas & eieren

🎯 Vier op een rij

🎯 21 & 51

🎯 Elimineren & elimineren op volgorde

🎯 Klok

🎯 Darten

🎯 Zeeslag

🎯 Memory

🎯 Ballonnen

🎯 Trivia

🎯 Gegijzeld

Spannende spelvarianten met bijlwerpen

Met onze geprojecteerde spellen op elke bijlbaan, introduceren we een reeks spannende spelvarianten van het bijlwerpen. Van competitieve uitdagingen tot leuke en interactieve spellen, er is altijd iets nieuws te ontdekken bij Playdôme Roosendaal. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en beleef het avontuur van bijl gooien op een geheel nieuwe manier!

Gepersonaliseerde vragen voor speciale gelegenheden

Op zoek naar een unieke toevoeging aan je vrijgezellenfeest of familie-uitje? Bij Playdôme Roosendaal kunnen we gepersonaliseerde vragen maken voor het hakbijl gooien. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je vrijgezellenfeest of familie-uitje.

Klaar om de spanning van hakbijl gooien te ervaren in een vernieuwde setting? Bezoek Playdôme Roosendaal en ontdek waarom wij dé bestemming zijn voor axe throwing in Nederland!

 

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Binnenactiviteiten in Brabant

>
<
Tafel reserveren